Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, kimdir, ramis, topal

Ramis Topal Kimdir Ramis Topal Biyografisi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1960 Yılında Amasya ili, Gümüşhacıköy ilçesi, Beden köyünde doğdu İlk ve orta öğrenimini Gümüşhacıköy de tamamladık dan sonra 1980 Yılında istanbul’a taşındı Aile şirketi olan,Matsan Matbaa Cilt Malzemeleri Ltd Şti kurucusu ve şirket müdürü olarak ticarete atıldı sonra sırasıyla, Ank Matsan Kimya Ltd Sti ve Dc Kimya Matbaa Malzemeleri Ltd şirketlerinide kurarak ticari faliyetini genişlettiBu şirketlerinde Yönetim kurulu başkalığını sürdürmektedir Ayrıca CHP Fatih ilçesinde iki dönem yönetim kurulu üyeliği yaptıYine Fatih den CHP İstanbul kurultay delegesi seçildi Sosyal yönü aktif olan Topal, dernek çalışmalarındaki başarısı ile öne çıkmaktadır Sırası ile Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri Derneği GÜMYAD kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yaptı Amasyalı Sanayici İş Adamları Dernegi (ASIAD) kurucu üyeliği, başkan yardımcılığı ve halen başkanlığı Amasya Dernekler Federasyonu (ADEF) kurucu üyeliği, Yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuş ve denetleme kurulu üyeliğini sürdürmektedir Ayrıca Fatih Yunus Emre Cem Evi Derneği kurucu üyesi ve başkan yardımcılığını yürütmektedir Dernekler üzerinden çok sayıda öğrenciye burs vererek eğitimlerini sürdürmelerine yardımcı olmuştur Ramis TOPAL; Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi olup, Fenerbahçe Boks şubesine önemli katkılarda bulunmaktadır 100 e yakın Amasya Derneklerine maddi ve manevi destekler sunan ve sunmaya devam eden Topal, evli ve 2 çocuk babasıdır

12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak 24 dönem milletvekilliği seçimleri CHP 1sıradan Amasya’da milletvekili adayı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com