Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, eryılmaz, kısaca, yaşar

Yaşar Eryılmaz - Kısaca Biyografisi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşar Eryılmaz - Kısaca Biyografisi

Yaşar Eryılmaz

Yaşar Eryılmaz, 10 Haziran 1944'de Ağrı Doğubayazıt'ta doğdu Babasının adı Rıza, annesinin adı Saime'dir Tıp Doktoru ve Öğretim Üyesi; İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi 1972'de üroloji dalında uzmanlığını tamamladı Elazığ ve Erzurum SSK hastanelerinde uzman hekim olarak çalıştı 1980'de ABD Newyork Albert Einstein College Montefiore Hastanesi'nde bilimsel araştırmalar yaptı 1983'de üroloji doçenti oldu Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görev yaptı Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevlerini yürüttü 18, 19, 20 ve 21 Dönem Ağrı Milletvekili 48 Hükümet'te Sağlık Bakanlığı yaptı İngilizce bilen Eryılmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com