Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
âsân, aşkın, hayatı, nereli

Aşkın Asan Hayatı Aşkın Asan Nereli

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkın Asan Hayatı Aşkın Asan Nereli

Aşkın Asan, 26 Kasım 1965'te Trabzon'da doğdu Baba adı Yusuf, anne adı Birsen'dir Öğretim Üyesi; Riyad Eğitim Fakültesi İslami İlimler Bölümü'nü bitirdi Yüksek lisansını, 1992'de ABD Texas Tech Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri alanında; doktora eğitimini, 1998'de Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde tamamladı 1998 yılında KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri bölümüne yardımcı doçent olarak atandı 2002-2004 yılları arasında Dubai Ajman University of Science and Technology'de görevlendirildi 2004'de bilgisayar ve öğrenim teknolojileri alanında doçent oldu Sultan Qaboos Üniversitesi Öğretim Teknolojileri Bölümü'nde öğretim üyesi olarak çalıştı Dekan Yardımcılığı ve Bölüm Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü Araştırma projeleri yürütücülüğü yaptı Çoğu uluslararası olmak üzere 30'un üzerinde makalesi yayımlandı 23 Dönem'de Akdeniz Parlamenter Asamblesi (APA) Türk Grubu Başkanı ve İKÖPAB Türk Grubu Üyesi oldu Çok iyi düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Asan, evli ve 3 çocuk annesidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com