Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ferit, kimdir, nerelidir, şahenk

Ferit Şahenk Kimdir , Ferit Şahenk Nerelidir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ferit Şahenk Kimdir , Ferit Şahenk Nerelidir

Ferit Şahenk kaç yaşında

Ferit Şahenk memleketi

Ferit Şahenk hayatı

Ferit Şahenk biyografisi

Ferit Şahenk hakkında bilgiler

Ferit Şahenk, 1964 yılında Ankara’da dünyaya geldi Üniversite eğitimi için Boston College’ı geçen Şahenk, 1987 yılında, Pazarlama ve İnsan Kaynakları bölümünden mezun oldu

1991 yılında, Garanti Menkul Kıymetler Şirketi’ni kurdu 1994 yılına gelindiğinde, Garanti, Türkiye’deki en büyük menkul kıymetler şirketi haline gelmişti Garanti Menkul Kıymetler Şirketi, 1994 yılında Doğuş Grubu’nun yatırım bankası haline geldi ve yeni kurulan bu bankanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na Ferit Şahenk getirildi

1990-1997 yılları arasında Doğuş Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu başkanlığı yapan Şahenk, 2001 yılının nisan ayında, kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman babası Ayhan Şahenk’in yerine, henüz 37 yaşındayken Doğuş Holding’in başına getirildi

Şahsi serveti, Forbes dergisine göre 2007 yılında 13 milyar dolar olan Şahenk, Doğuş Holding çatısı altında çalışan 20000’den fazla insanın da işvereni konumundadır Diana Şahenk ile evli olan başarılı iş adamının, Defne adında bir kız çocuğu bulunmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com