![]() |
Hırçın Drogba`Ya Ceza Yolda! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hırçın Drogba`Ya Ceza Yolda!Hırçın Drogba`ya Ceza Yolda! Londra- İngiltere Lig Kupası'nda Championship ligi ekibi Burnley'i konuk eden ve penaltılarla elenerek şok yaşayan Chelsea'de, sezonun kendi adına ilk gol sevincini biraz abartılı yaşayan Didier Drogba'nın ceza alması bekleniyor ![]() Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 27 ![]() ![]() Golden sonra, sahaya atılan madeni parayı Burnley taraftarlarının olduğu tribüne doğru geriye fırlatan ve de seyircilere orta parmağını gösteren Drogba, maçın hakemi Keith Stroud tarafından bu hareketi yüzünden sarı kartla cezalandırıldı ![]() 69 ![]() ![]() Mücadelenin uzatma dakikaları da 1-1'lik skorla geçilirken; John Obi Mikel'in penaltısını kurtaran kaleci Brian Jensen, 5-4'lük skorla turu getiren isim oldu ![]() 30 yaşındaki futbolcu ise, Chelsea kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Şunu netleştirmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle birşey futbol karşılaşmasında olmamalı ve gerçekten özür dilemek istiyorum ![]() ![]() ![]() Chelsea teknik direktörü Luiz Felipe Scolari ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Burnley'in iyi oyun sergilediği konusunda bilgi almıştım ve bunu da gösterdiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|