Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ceza, drogba`ya, hırçın, yolda

Hırçın Drogba`Ya Ceza Yolda!

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hırçın Drogba`Ya Ceza Yolda!

Hırçın Drogba`ya Ceza Yolda!
Londra- İngiltere Lig Kupası'nda Championship ligi ekibi Burnley'i konuk eden ve penaltılarla elenerek şok yaşayan Chelsea'de, sezonun kendi adına ilk gol sevincini biraz abartılı yaşayan Didier Drogba'nın ceza alması bekleniyor
Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 27 dakikasında, sol tarafta topla buluşan Fildişi Sahil'li futbolcu Drogba, çok şık bir şekilde rakibini geçip ceza sahasına girdikten sonra yaptığı sert vuruşla takımını öne geçirirken, bu sezonki ilk golünü kaydetti
Golden sonra, sahaya atılan madeni parayı Burnley taraftarlarının olduğu tribüne doğru geriye fırlatan ve de seyircilere orta parmağını gösteren Drogba, maçın hakemi Keith Stroud tarafından bu hareketi yüzünden sarı kartla cezalandırıldı
69 dakikada ise, Chris Eagles'în şutunda kaleci Cudicini'nin çeldiği topa vuruşunu yapan Ade Akinbiyi skora dengeyi getirdi 1-1
Mücadelenin uzatma dakikaları da 1-1'lik skorla geçilirken; John Obi Mikel'in penaltısını kurtaran kaleci Brian Jensen, 5-4'lük skorla turu getiren isim oldu
30 yaşındaki futbolcu ise, Chelsea kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Şunu netleştirmek istiyorum Gol sevincini yaşadığım sırada tribünden madeni para gibi birşey geldi Büyük hatam bu objeyi tribünlere geri fırlatmam oldu çünkü biri yaralanabilirdi Bunun için özür dilerim
Böyle birşey futbol karşılaşmasında olmamalı ve gerçekten özür dilemek istiyorum O anki atmosferin sıcaklığıyla oluşan bir kazaydı ve pişmanım Bu bir hataydı ve söylenecek fazla birşey de yok"
Chelsea teknik direktörü Luiz Felipe Scolari ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Burnley'in iyi oyun sergilediği konusunda bilgi almıştım ve bunu da gösterdiler Ancak sadece 2 pozisyonları vardı ve birini gol yaptılar Biz de beş tane mutlak pozisyonumuz olmasına rağmen kaybeden taraf olduk Didier ile olayla ilgili konuşmadım Hakem sarı kart verdi ve ben hiçbirşey görmedim"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com