Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, durdu, hayatı, ramazan

Ramazan Durdu Biyografisi Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

D Tarihi: 0101198
Yasi: 24
Mevki: Orta Saha

oynadigi Takimlar:
07/08 072007 Eskisehirspor Kayseri Erciyesspor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

HEDEFiMiZ SÜPERLIG

--------------------------------------------------------------------------------

Erciyesspor’un vazgeçilmez ismi Ramazan Durdu, Hatice Yılmaz’ın sorularını yanıtladı

--------------------------------------------------------------------------------

Kayseri Erciyesspor'un orta sahasında son haftalarda istikrarlı şekilde yer alan, oldukça güçlü olduğu mücadeleci tarafının yanı sıra yaratıcı da bir orta saha oyuncusu olan Ramazan Durdu

Mehmet Bulut'un alt yapıdan yetiştirdiği Erciyesspor'un arka arkaya üç sene başarı sağladığı dönemin oyuncusu O Kayserinin Pınarbaşı ilçesinde doğup, büyümüş, futbola Erciyesspor'da gönül vermiş bir Kayserili Ramazan Durdu, tekrar Erciyesspor'da Bıraktığı yerden Erciyesspor'u süper lige çıkarmak istiyor ve her şeyden çok bunu başaracağına inanıyor Her şeye yeni başlamanın vermiş olduğu bir heyecan ve inançla çalışıyor Ramazan, eski adıyla Kayserispor, yeni adıyla Erciyesspor takımıyla 2lig A Kategorisi'nde yine birçok kişiyi şaşırtarak şampiyonluk mücadelesi veriyor ve bu yarışta ter döken isimlerden biri

Hatice Yılmaz: Futbola Erciyesspor'da başladın Başladığınız o dönemle bu dönem arasını nasıl değerlendirirsin?
Ramazan Durdu: Şu anki dönem daha iyi bence Takımda çok iyi bir hava var Arkadaşlık üst düzeyde, herke birbiriyle kardeş gibi

Çok yoğun bir maç temponuz var Fakat çok yeni kurulmuş bir kadronuz mevcut Herhangi bir zorluk yaşıyor musunuz?
Ramazan Durdu: Zorlanmıyoruz Kadromuz geniş, 25 tane oyuncu arkadaşımız var Biri oynamazsa bir diğeri onun yerini dolduruyor

Kadro geniş ama oyuncular yeni Uyum sorunu yaşadınız mı?
Ramazan Durdu: Yeni oyuncular ama arkadaşlığımız pekişti hiç zorluk çekmiyoruz Alışma noktası uzun sünmedi, kampta herkes birbiriyle çok iyi uyum sağladı Kardeş gibiyiz

Erciyesspor'da dediğiniz gibi çok yeni ve yetenekli oyuncular var Bu kadro içinde beğendiğin oyuncular kim?
Ramazan Durdu: İlhan, Alaattin var Sol kanatta İlker var bunları beğeniyorum

Önünüzde UEFA ve süper lig var Sizce Erciyesspor'un hangisinde daha başarılı olur?
Ramazan Durdu: Fortis Türkiye Kupasında elendik UEFA maçında da ne olacağı beli olmaz Burada bir maçımız var elimizden gelen her şeyi yapacağız Orda kötü oynamadık 4-0 mağlup olduk ama burada da elimizden gelen her şeyi yapacağız

4-0 Atletico Madrid önünde beklediğiniz bir skor muydu?
Ramazan Durdu: Hayır beklediğimiz bir skor değildi
Nasıl bir skor bekliyordunuz peki?
Ramazan Durdu: 1-0, 2-1 gibi bir sonuç bekliyorduk Bu maçın sonucu bizim için sürpriz oldu Burada yine çıkıp mücadelemizi edeceğiz

Futbolun dışında neler yaparsın?
Ramazan Durdu: Futbolun dışında bowling oynamaya gidiyorum Arkadaşlarımla buluşurum, bilardo ve okey oynuyoruz

Kayserilisiniz Adaptasyon sorunu yaşamadınız ama Kayseri'ye gelen birçok futbolcu ve hoca Kayseri'deki sosyal çevrenin darlığından şikâyetçi Siz bu konuya katılıyor musunuz?
Ramazan Durdu: Kayseri çok güzel Ben birçok şehri gezdim Kayseri'yi gerçekten ben çok seviyorum Biz her hafta bir yere gidiyoruz Kayserinin yerini tutan bir şehir olmaz

Mehmet Hoca'da Kayserili Peki, Mehmet Hoca ile aranız nasıl, nasıl bir hoca?
Ramazan Durdu: Mehmet Hoca ile aramız iyi Zaten bizi alt yapıdan o çıkartmıştı Hocamızı seviyoruz, gerçekten iyi bir hoca İnşallah başarılı olacağız

Kayseri, Mustafa Uğur, Mehmet Bulut gibi başarılı hocalar ve şuan üç büyüklerin peşinden koştuğu oyuncular yetiştiriyor Kayserili birisi olarak Kayseri'nin büyük bir oyuncu potansiyeli var mı?
Ramazan Durdu: Aslında fazla bir oyuncu yok Mehmet Topuz, Ali Turan, Kamber Arslan var Onların dışında alt yapıda yetişen futbolcu yok şimdilik İlerleyen dönemlerde ne oluru
bilemeyiz

Futbolda sizin hedefiniz ne?
Ramazan Durdu: Tabi hedefimiz süper lig ama öncelikle Erciyesspor'u süper lige çıkartmak

Kişisel anlamda hedefiniz ne?
Ramazan Durdu: Süper ligde top oynamak Allah sakatlık vermesin, iyi bir sezon geçirmek

Son olarak ne söylemek istersiniz?
Ramazan Durdu: Elimizden gelen mücadeleyi yapıp Erciyesspor'u süper lige çıkarmak istiyoruz Ayrıca Kayseri Gündem Gazetesine ve okuyucularına da teşekkür ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com