|  | Ramazan Durdu Biyografisi Hayatı |  | 
|  10-21-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Ramazan Durdu Biyografisi HayatıD  Tarihi: 01  01  198 Yasi: 24 Mevki: Orta Saha oynadigi Takimlar: 07/08 07  2007 Eskisehirspor Kayseri Erciyesspor | 
|   | 
|  | 
|  | Ramazan Durdu Biyografisi Hayatı |  | 
|  10-21-2012 | #2 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Ramazan Durdu Biyografisi HayatıHEDEFiMiZ SÜPERLIG -------------------------------------------------------------------------------- Erciyesspor’un vazgeçilmez ismi Ramazan Durdu, Hatice Yılmaz’ın sorularını yanıtladı  -------------------------------------------------------------------------------- Kayseri Erciyesspor'un orta sahasında son haftalarda istikrarlı şekilde yer alan, oldukça güçlü olduğu mücadeleci tarafının yanı sıra yaratıcı da bir orta saha oyuncusu olan Ramazan Durdu   Mehmet Bulut'un alt yapıdan yetiştirdiği Erciyesspor'un arka arkaya üç sene başarı sağladığı dönemin oyuncusu  O Kayserinin Pınarbaşı ilçesinde doğup, büyümüş, futbola Erciyesspor'da gönül vermiş bir Kayserili  Ramazan Durdu, tekrar Erciyesspor'da  Bıraktığı yerden Erciyesspor'u süper lige çıkarmak istiyor ve her şeyden çok bunu başaracağına inanıyor  Her şeye yeni başlamanın vermiş olduğu bir heyecan ve inançla çalışıyor  Ramazan, eski adıyla Kayserispor, yeni adıyla Erciyesspor takımıyla 2  lig A Kategorisi'nde yine birçok kişiyi şaşırtarak şampiyonluk mücadelesi veriyor ve bu yarışta ter döken isimlerden biri   Hatice Yılmaz: Futbola Erciyesspor'da başladın  Başladığınız o dönemle bu dönem arasını nasıl değerlendirirsin? Ramazan Durdu: Şu anki dönem daha iyi bence  Takımda çok iyi bir hava var  Arkadaşlık üst düzeyde, herke birbiriyle kardeş gibi   Çok yoğun bir maç temponuz var  Fakat çok yeni kurulmuş bir kadronuz mevcut  Herhangi bir zorluk yaşıyor musunuz? Ramazan Durdu: Zorlanmıyoruz  Kadromuz geniş, 25 tane oyuncu arkadaşımız var  Biri oynamazsa bir diğeri onun yerini dolduruyor   Kadro geniş ama oyuncular yeni  Uyum sorunu yaşadınız mı? Ramazan Durdu: Yeni oyuncular ama arkadaşlığımız pekişti hiç zorluk çekmiyoruz  Alışma noktası uzun sünmedi, kampta herkes birbiriyle çok iyi uyum sağladı  Kardeş gibiyiz   Erciyesspor'da dediğiniz gibi çok yeni ve yetenekli oyuncular var  Bu kadro içinde beğendiğin oyuncular kim? Ramazan Durdu: İlhan, Alaattin var  Sol kanatta İlker var bunları beğeniyorum  Önünüzde UEFA ve süper lig var  Sizce Erciyesspor'un hangisinde daha başarılı olur? Ramazan Durdu: Fortis Türkiye Kupasında elendik  UEFA maçında da ne olacağı beli olmaz  Burada bir maçımız var elimizden gelen her şeyi yapacağız  Orda kötü oynamadık 4-0 mağlup olduk ama burada da elimizden gelen her şeyi yapacağız   4-0 Atletico Madrid önünde beklediğiniz bir skor muydu? Ramazan Durdu: Hayır beklediğimiz bir skor değildi   Nasıl bir skor bekliyordunuz peki? Ramazan Durdu: 1-0, 2-1 gibi bir sonuç bekliyorduk  Bu maçın sonucu bizim için sürpriz oldu Burada yine çıkıp mücadelemizi edeceğiz   Futbolun dışında neler yaparsın? Ramazan Durdu: Futbolun dışında bowling oynamaya gidiyorum  Arkadaşlarımla buluşurum, bilardo ve okey oynuyoruz   Kayserilisiniz  Adaptasyon sorunu yaşamadınız ama Kayseri'ye gelen birçok futbolcu ve hoca Kayseri'deki sosyal çevrenin darlığından şikâyetçi  Siz bu konuya katılıyor musunuz? Ramazan Durdu: Kayseri çok güzel  Ben birçok şehri gezdim Kayseri'yi gerçekten ben çok seviyorum  Biz her hafta bir yere gidiyoruz  Kayserinin yerini tutan bir şehir olmaz   Mehmet Hoca'da Kayserili  Peki, Mehmet Hoca ile aranız nasıl, nasıl bir hoca? Ramazan Durdu: Mehmet Hoca ile aramız iyi  Zaten bizi alt yapıdan o çıkartmıştı  Hocamızı seviyoruz, gerçekten iyi bir hoca  İnşallah başarılı olacağız  Kayseri, Mustafa Uğur, Mehmet Bulut gibi başarılı hocalar ve şuan üç büyüklerin peşinden koştuğu oyuncular yetiştiriyor  Kayserili birisi olarak Kayseri'nin büyük bir oyuncu potansiyeli var mı? Ramazan Durdu: Aslında fazla bir oyuncu yok  Mehmet Topuz, Ali Turan, Kamber Arslan var  Onların dışında alt yapıda yetişen futbolcu yok şimdilik  İlerleyen dönemlerde ne oluru bilemeyiz   Futbolda sizin hedefiniz ne? Ramazan Durdu: Tabi hedefimiz süper lig ama öncelikle Erciyesspor'u süper lige çıkartmak   Kişisel anlamda hedefiniz ne? Ramazan Durdu: Süper ligde top oynamak  Allah sakatlık vermesin, iyi bir sezon geçirmek  Son olarak ne söylemek istersiniz? Ramazan Durdu: Elimizden gelen mücadeleyi yapıp Erciyesspor'u süper lige çıkarmak istiyoruz  Ayrıca Kayseri Gündem Gazetesine ve okuyucularına da teşekkür ediyorum  | 
|   | 
|  | 
|  |