|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilgili, işaretleriyle, noktalama, noktanın, şiiri, şiirler |
![]() |
Noktanın Şiiri - Noktalama İşaretleriyle İlgili Şiirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Noktanın Şiiri - Noktalama İşaretleriyle İlgili ŞiirlerNoktanın Şiiri - Noktalama işaretleriyle ilgili şiirler Biri şiir söylemiş benim kralı olduğum ülkede ![]() Benim şiir günümde benden önce Şuna bakın, valla iyi cesaret ![]() Neyse ki yüreğimde var merhamet ![]() Yoksa çağırırdım gardiyanları ![]() Attırırdım onu zındana ![]() Benden önce şiir söyersin ha, al sana ![]() Ünlemsen ünlemliğini bil ![]() Söylüyorum her zaman döne döne ![]() Asla geçilemez bu ülkede Kral Noktadan öne ![]() Her cümlenin sonunda kim var, ben ![]() Tarihi yazarken günün, ayın, yılın arasına ben girerim ![]() Avukatlar doktorlar adlarını kısa yazarken Av ![]() ![]() ![]() Telefon için Tel ![]() ![]() Kısaltmalarda ben varım yine ![]() Günün hangi zamanında olduğumuzu yazmak için saatla dakikanın arasına giren ben olurum ![]() 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ardına takıldığım sayılara inci dedirttiren de benim: 1 ![]() ![]() ![]() birinci ve ikinci ve beşinci ![]() kafamı bozmayın sabahleyin erken erken ![]() Kimse çıkamaz önüme benim ![]() Bu kadar çok görevim varken ![]() |
![]() |
![]() |
|