![]() |
Türkçeyi Bozuk Yazmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkçeyi Bozuk YazmakTürkçeyi Bozuk Yazmak Lenincilerin İşidir! Güzel dilimize saygı duymayan, onu biçimden biçime sokarak yabancılaştıran kişiler, kendilerince sempatik görünmek ve iletilerini gizemli kılmaya çalışmaktadırlar ![]() ![]() ![]() Son 15 yıl içerisinde Türkiye’de internet hızla gelişmeye başladı ve artık bugün neredeyse herkesin evinde bir internet bağlantılı bilgisayar bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Türk’e ve Türklüğe ait tüm değerlere ezeli düşman olan kızıl komünistler, bu durumu fırsat bilerek önce “Leninci“ olmanın göstergesi olarak bilimsel sosyalizmin kurucusu olan Lenin’in adının ilk harfi olan “L” harflerini , Türkçenin yazım kurallarına aykırı olacak biçimde tüm yazılarda büyük yazmaya başladılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra milli bilinçsizlik içinde bulunan Türk gençleri, Lenincilerin bu tutumlarını severek sözcüklerdeki harfleri büyüklü küçüklü yazarak Türkçemizin baltalanışına ortak olmaya başladılar ![]() ![]() ![]() Şimdi soruyorum size: Bunu ezeli düşmanlarımızdan bir Rus, İngiliz veya Ermeni yapsa düşmanlıklarına verip, onlardan farklı bir şey beklemeden “Neyse!” diyeceğim de; Türkçenin gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayacak Türk gençleri olarak, en az Ermeniler kadar Türklük düşmanı olan kimi çevrelerin oyununa gelerek, bir Rus gibi Türkçeyi yok etme oyununa ortak olmak, azıcık olsun içinizi acıtmıyor mu? TÜRK, Türk olduğunu anladığı gün onun önünde hiçbir engel duramaz ![]() Tanrı TÜRK’ü korusun! Yazıya nette rastladım hoşuma gitti paylaştım ![]() ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
|