Aksaray Üniversitesi Bölümleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aksaray Üniversitesi BölümleriAksaray Üniversitesi Bölümleri Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Sağlık Kurumları Yöneticiliği İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) İşletme (İkinci Öğretim) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) İnşaat Mühendisliği (İkinci Öğretim) Çevre Mühendisliği (İkinci Öğretim) Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Fizik Kimya Matematik Tarih Biyoloji (İkinci Öğretim) Fizik (İkinci Öğretim) Kimya (İkinci Öğretim) Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık |
|
Aksaray Üniversitesi Bölümleri |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aksaray Üniversitesi BölümleriAksaray Üniversitesi, Türkiye Bakanlar Kurulu tarafından, 2006 yılı içinde kurulması kabul edilen bir devlet üniversitesidir 17 Mart 2006 tarihli 261111 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan 5467 sayılı kanunla Niğde Üniversitesi' ne bağlı iken adı ve bağlantısı değiştirilerek, fakülte ve yüksekokullar kendi bünyesinde oluşturulan Aksaray Üniversitesi Rektörlüğe bağlanmıştır Rektör Prof Dr Mustafa Acar'dır![]() |
|
|
|