Anadolu Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Anadolu Üniversitesi BölümleriAnadolu Üniversitesi Bölümleri Eczacılık Fakültesi Eczacılık Hukuk Fakültesi Hukuk Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Endüstriyel Sanatlar Yüksekokulu Endüstriyel Tasarım Moda Tasarımı Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Elektrik ve Elektroniği Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Uçak Gövde-Motor Bakım Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Spor Yöneticiliği Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Felsefe Sanat Tarihi Sosyoloji Tarih Türk Dili ve Edebiyatı Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Fransızca Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği (UOLP-SUNY Cortland) İngilizce Öğretmenliği (UOLP-SUNY Cortland)(%50 Burslu) İşitme Engelliler Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Zihin Engelliler Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Fen Fakültesi Biyoloji Fizik İstatistik Kimya Matematik İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri İktisat İktisat (İkinci Öğretim) İktisat (İngilizce) İktisat (UOLP-SUNY Cortland) İşletme İşletme (İkinci Öğretim) İşletme (İngilizce) Maliye İletişim Bilimleri Fakültesi Basın ve Yayın İletişim Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Sinema ve Televizyon Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Çevre Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) Endüstri Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (İngilizce) Kimya Mühendisliği Malzeme Bilimi ve Mühendisliği (İngilizce) Mimarlık |
Anadolu Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Anadolu Üniversitesi BölümleriAnadolu Üniversitesi'nin temeli, 1958 yılında kurulan Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne dayanır 1982 yılında YÖK Kanunu ile birlikte EİTİA, Anadolu Üniversitesi'ne dönüşmüştür |
|