|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, laboratuvar, meslek, okulu, sağlık, teknikleri, tıbbi, üniversitesi |
![]() |
Tıbbi Laboratuvar Teknikleri - Ankara Üniversitesi Sağlık Meslek Okulu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tıbbi Laboratuvar Teknikleri - Ankara Üniversitesi Sağlık Meslek OkuluTıbbi Laboratuvar Teknikleri - Ankara Üniversitesi Sağlık Meslek Okulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - Ankara Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Bölümü Süre: 2 Yıl Eğitim Dili:Türkçe Kabul Koşulu ![]() ınavsız Geçiş/ Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı Puan Türü ![]() ay-1 Kontenjan:20 Öğrenci Sayısı: 53 Tel:0 312 357 32 42 Faks:0 312 380 48 68 e-posta:shmyo@ankara ![]() ![]() Web:http://shmyo ![]() ![]() ![]() Adres: Fatih Caddesi 197/A Keçiören-Ankara PROGRAMIN AMACI :Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programı, hastane, laboratuvar ve kliniklerde kullanılan cihazların çalıştırılması, sağlık kuruluşlarında değişik tahlillerin yapılması, tıbbi sağlık personelinin yetiştirilmesi konularında teorik ve pratik eğitim yapar ![]() PROGRAMI SEÇMEYİ DÜŞÜNEN ADAYLARA ÖNERİLER: Bu programa girmek isteyen öğrencilerin biyoloji, fizik, kimya ve insan bilimleri alanlarına ilgili, kapalı ortamlarda çalışabilen, dikkatli ve sorumlu kimseler olmaları gerekmektedir PROGRAMDA YER ALAN BAŞLICA DERSLER: Matematik, Anatomi, Fizyoloji I-II, Meslek Esasları, İletişim Becerileri, Fizik, Hasta Psikolojisi, Bilgisayara Giriş, Halk Sağlığı, İlk Yardım ve Meslekte Etik dersleri diğer programlarla ortak verilmektedir ![]() ![]() ![]() DİPLOMA VE ÇALIŞMA ALANLARI: Çalıştıkları laboratuvar ve bilim dallarında uzman yönetiminde, tekniklere uygun test ve analizler yaparlar ![]() ![]() ![]() Kaynak |
![]() |
![]() |
|