![]() |
Sakarya Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sakarya Üniversitesi BölümleriSakarya Üniversitesi Bölümleri Fen-Edebiyat Fakültesi Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (Almanca) Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (Almanca)(İkinci Öğretim) Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Sosyal Hizmet (Fakülte) Sosyoloji Sosyoloji (İkinci Öğretim) Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Alman Dili ve Edebiyatı Alman Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Coğrafya Coğrafya (İkinci Öğretim) Felsefe Felsefe (İkinci Öğretim) Fizik Fizik (İkinci Öğretim) Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) İngilizce Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İkinci Öğretim) Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Uzaktan Eğitim) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Zihin Engelliler Öğretmenliği Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (İkinci Öğretim) Jeofizik Mühendisliği Jeofizik Mühendisliği (İkinci Öğretim) Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (İkinci Öğretim) Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği (Uzaktan Eğitim) Bilgisayar Mühendisliği (İkinci Öğretim) Çevre Mühendisliği Çevre Mühendisliği (İkinci Öğretim) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) Endüstri Mühendisliği Endüstri Mühendisliği (Uzaktan Eğitim) Endüstri Mühendisliği (İkinci Öğretim) Gıda Mühendisliği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (UOLP-Leeds Metropolitan) İşletme (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi (Uzaktan Eğitim) Maliye Maliye (İkinci Öğretim) Maliye (Uzaktan Eğitim) Turizm İşletmeciliği (Fakülte) Turizm İşletmeciliği (Fakülte) (İkinci Öğretim) Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler (İkinci Öğretim) İnsan Kaynakları Yönetimi (Fakülte) (Uzaktan Eğitim) İnsan Kaynakları Yönetimi (Fakülte) İnsan Kaynakları Yönetimi (Fakülte) (İkinci Öğretim) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) İktisat İktisat (İkinci Öğretim) Tıp Fakültesi Tıp Sakarya Sağlık Yüksekokulu Ebelik (Yüksekokul) Hemşirelik (Yüksekokul) İlahiyat Fakültesi İlahiyat İlahiyat (İkinci Öğretim) |
![]() |
![]() |
![]() |
Sakarya Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sakarya Üniversitesi BölümleriSakarya Üniversitesi’nin çekirdeğini 1970 yılında açılan Sakarya Mühendislik ve Mimarlık Yüksekokulu oluşturmuştur Bu okul 1971 yılında Sakarya Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi’ne dönüşmüş 3 Temmuz 1992 tarih ve 3837 sayılı kanun ile Sakarya Üniversitesi kurulmuştur |
![]() |
![]() |
|