Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgi, genel, işletmeciliği, otel, turizm, yüksekokulu

Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Genel Bilgi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Genel Bilgi

Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu GENEL BİLGİ

Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu, 1993 yılında kurulmuştur Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu'nda, bir yıllık hazırlık sınıfına ek olarak 8 yarı yıllık lisans düzeyinde eğitim verilmektedir Öğrenciler aldıkları eğitimi, hem okuldaki laboratuarlarda hem de Anadolu Üniversitesi'nin çeşitli tesislerinde uygulama olanağı bulunmaktadır Önbüro ve yiyecek içecek ve seyahat acentacılığı operasyonları, yaygın kullanımı olan Fidelio, Amadeus ve Galileo paket programları aracılığı ile öğretilmektedir Prensip olarak, staj yapılacak tesislerin 3-4-5 yıldızlı otel, 4-5 yıldızlı tatil köyü ve A grubu seyahat acentası olmasına dikkat edilmektedir

Ders programı hazırlanırken turizm sektörünün ihtiyaçları göz önünde bulundurulmaktadır Öğrenciler, geleceğin yönetici adayları olacaklarından, mesleki derslerin yanında işletme fakültelerinde okutulan derslere de yer verilmektedir

Yüksekokulda aynı zamanda yüksek lisans ve doktora eğitimi de verilmektedir Genel not ortalaması yüksek olan öğrenciler üniversitenin diğer fakülte ve yüksekokullarında ikinci anadal programına devam edebilmektedirler Yüksekokuldaki diğer bir program, uzaktan eğitim yöntemiyle yürütülen Konaklama İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans Programıdır 2003 yılından bu yana lise ve dengi okul mezunu gençlere yönelik meslek edindirme programı olan EI-AH&LA Amerikan Hotel and Lodging Association Sertifika Programı yürütülmektedir Bu programın eğitim dili İngilizcedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com