Bartın Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bartın Üniversitesi BölümleriBartın Üniversitesi Bölümleri Bartın Orman Fakültesi Orman Endüstrisi Mühendisliği Orman Mühendisliği Peyzaj Mimarlığı İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat İktisat (İkinci Öğretim) İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) Yönetim Bilişim Sistemleri Yönetim Bilişim Sistemleri (İkinci Öğretim) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (İkinci Öğretim) |
Bartın Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bartın Üniversitesi BölümleriBartın Üniversitesi 22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulmuştur Bartın Üniversitesi; Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlüğü'ne bağlı iken adı ve bağlantısı değiştirilerek oluşturulan ve Rektörlüğe bağlanan Orman Fakültesi ile Rektörlüğe bağlı olarak yeni kurulan İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesi ve Mühendislik Fakültesinden, Rektörlüğe bağlı olarak yeni kurulan Eğitim Fakültesi ile Edebiyat Fakültesinden; Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlüğü'ne bağlı iken adı ve bağlantısı değiştirilerek oluşturulan ve Rektörlüğe bağlanan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlüğü'ne bağlı iken adı ve bağlantısı değiştirilerek oluşturulan ve Rektörlüğe bağlanan Meslek Yüksekokulu ile Rektörlüğe bağlı olarak yeni kurulan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan, Rektörlüğe bağlı olarak yeni kurulan Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Fen Bilimleri Enstitüsü'nden, oluşmaktadır Bartın Üniversitesi Rektörlüğü'ne 9 Eylül 2008'de Prof Dr Ramazan KAPLAN atanmıştır |
|