Azerbaycan Teknik Üniversitesi Bölümleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azerbaycan Teknik Üniversitesi BölümleriAzerbaycan Teknik Üniversitesi Bölümleri Bilgisayar Donanımı Ve Teknolojisi Bilgisayar Donanımı Ve Teknolojisi (Burslu) Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği (Burslu) Bilgisayar Sistemleri Ve Ağları Bilgisayar Sistemleri Ve Ağları (Burslu) |
|
Azerbaycan Teknik Üniversitesi Bölümleri |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azerbaycan Teknik Üniversitesi BölümleriAzerbaycan Teknik Üniversitesi Azerbaycan Teknik Üniversitesinde 46 bölüm ve 18 araştırma laboratuvarında 77 bilimler araştırmacı doktoru ve 366 öğretim görevlisi uzmanları görev yapmaktadır Azerbaycan Teknik üniversitemizde 12 ana yönde araştırma çalışmaları yapılmaktadır ![]() Azerbaycan Teknik Üniversitesinde doktora eğitim görevlileri doktoru ve Prof Dr programları üzere gerçekleştirilir![]() Doktorada eğitim alma açık (üretimde ayrılmakla) ve açık (üretimde ayrılmamakla) formları üzere Doktora eğitim devlet tarafından ve ücretli esaslarla yapılmaktadır Doktoraya kabul olmak isteyen kişilere ihtisas uygunluğu kabul komisyonu tarafından belirlenir En az 3 ay en fazla 6 ay önceden başvurması Azerbaycan Eğitim Merkezi tarafından EuroStarönkayıtları ve ek kontenjanları, lisans tamamlamaları Türkiye'den almaktadır![]() Felsefe - Eğitim doktoru programı üzere doktoranturada örgün eğitim süresi 3 yıl, uzaktan eğitim 4 yıldır ![]() Azerbaycan Teknik Üniversitesinde tüm fakültelerinde İnternet ağına katılmış bilgisayar merkezleri faaliyet göstermektedir ![]() Azerbaycan Teknik Üniversitesinde kütüphanesi 1950 yılında kurulmuştur Halihazırda kütüphanenin 7 şubesi, 6 bölümü ve 6 okul salonu bulunmaktadır Kütüphanede yaklaşık 539719 araştırma, bilgi, eğitim üzerine kitaplar bulunmaktadır![]() Azerbaycan Teknik Üniversitesinde Elmi kütüphanesinde elektronik katalog ve elektronik kütüphanenin kurulması için çalışmalar başlatılmıştır ![]() |
|
|
|