|
|
Konu Araçları |
akademisi, azerbaycan, bölümleri, devlet, neft |
Azerbaycan Devlet Neft Akademisi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azerbaycan Devlet Neft Akademisi BölümleriAzerbaycan Devlet Neft Akademisi Bölümleri Asfaltit Ve Petrol-Gaz Üretiminin Fiziki Süreçleri Denizde Petrol Ve Gaz Üretim Araçları Denizde Petrol Ve Gaz Üretim Araçları (Burslu) Petrol Ve Doğalgaz Jeolojisi Petrol Ve Gaz Kuyularının Açılması Petrol Ve Gaz Üretim Makineleri Ve Teçhizatı Petrol Ve Gaz Üretim Makineleri Ve Teçhizatı (Burslu) Petrol-Gaz Boru Hatlarının Ve Depolarının Projelendirilmesi, İnşaası ve İşletilmesi Petrol-Gaz Boru Hatlarının Ve Depolarının Projelendirilmesi, İnşaası ve İşletilmesi (Burslu) Petrol-Gaz Yataklarının İşletilmesi Ve Kullanımı Petrol-Gaz Yataklarının İşletilmesi Ve Kullanımı (Burslu) Kimya Teknolojisi Ekoloji Uygulamalı Matematik |
Azerbaycan Devlet Neft Akademisi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azerbaycan Devlet Neft Akademisi BölümleriKayıt İçin İstenen Belgeler: 1Lise Diploması (İlgili Ülke Diline Çevrilecek) 2ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi 3Sağlık Raporu ve AIDS Testi (İlgili Ülke Diline Çevrilecek) 4Pasaport Aslı ve Örneği 58 Adet Vesikalık Fotoğraf 6İkametgah Belgesi 7Nüfus Cüzdan Aslı ve Örneği 8Dilekçe (Ayrıntılı bilgiye üniversitelerin telefon numarası ve faks yoluyla ulaşabilirsiniz) İrtibat : Telefon: (00 99 412) 498 65 61 - 598 43 10 Faks : (00 99 412) 498 65 61 |
|