![]() |
Akdeniz Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akdeniz Üniversitesi BölümleriAkdeniz Üniversitesi Bölümleri Hukuk Fakültesi Hukuk Tıp Fakültesi Tıp Antalya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği Konaklama İşletmeciliği (İkinci Öğretim) Seyahat İşletmeciliği Seyahat İşletmeciliği (İkinci Öğretim) Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Okul Öncesi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Biyoloji Eski Yunan Dili ve Edebiyatı Felsefe Fizik Kimya Matematik Sosyoloji Tarih Eski Yunan Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Felsefe (İkinci Öğretim) Matematik (İkinci Öğretim) Tarih (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat İşletme Kamu Yönetimi Maliye Uluslararası İlişkiler İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Radyo, Sinema ve Televizyon Gazetecilik Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği Makine Mühendisliği Gıda Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bahçe Bitkileri Bitki Koruma Tarım Ekonomisi Tarım Makineleri Tarımsal Yapılar ve Sulama Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Zootekni Tarla Bitkileri Alanya İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği İşletme Turizm İşletmeciliği (İkinci Öğretim) Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği |
![]() |
![]() |
![]() |
Akdeniz Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akdeniz Üniversitesi BölümleriAkdeniz Üniversitesi, Antalya, Burdur ve Isparta illerindeki yüksek öğretim kurumlarını kapsayacak şekilde, 20 Temmuz 1982 tarihinde kurulmuş olan bir devlet üniversitesi dir ![]() 1992 yılında Antalya dışındaki birimlerini Süleyman Demirel Üniversitesi'ne devretmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|