|
|
Konu Araçları |
bölümleri, kıbrıs, uluslararasi, üniversitesi |
Uluslararasi Kıbrıs Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uluslararasi Kıbrıs Üniversitesi BölümleriUluslararasi Kıbrıs Üniversitesi Bölümleri Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı İngiliz Dili ve Edebiyatı (%50 Burslu) Psikoloji (%50 Burslu) Psikoloji Psikoloji (Tam Burslu) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (%50 Burslu) Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği (%50 Burslu) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlığı (%50 Burslu) Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği (%50 Burslu) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (%50 Burslu) Okul Öncesi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği (%50 Burslu) Zihin Engelliler Öğretmenliği (%50 Burslu) Zihin Engelliler Öğretmenliği Zihin Engelliler Öğretmenliği (Tam Burslu) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (%50 Burslu) Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği (%50 Burslu) Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bilişim Sistemleri Mühendisliği (%50 Burslu) Çevre Mühendisliği Çevre Mühendisliği (%50 Burslu) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%50 Burslu) Endüstri Mühendisliği Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) Enerji Sistemleri Mühendisliği Enerji Sistemleri Mühendisliği (%50 Burslu) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (%50 Burslu) Avrupa Birliği İlişkileri Avrupa Birliği İlişkileri (%50 Burslu) Sosyal Hizmet (Fakülte) Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler (%50 Burslu) Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Mimarlık (%50 Burslu) İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon Radyo ve Televizyon (%50 Burslu) Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Reklamcılık ve Halkla İlişkiler (%50 Burslu) Gazetecilik Gazetecilik (%50 Burslu) Hukuk Fakültesi Hukuk Hukuk (Tam Burslu) Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği (Yüksekokul) Turizm ve Otel İşletmeciliği (Yüksekokul) (%50 Burslu) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri (Yüksekokul) Yönetim Bilişim Sistemleri (Yüksekokul) (%50 Burslu) |
Uluslararasi Kıbrıs Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uluslararasi Kıbrıs Üniversitesi BölümleriUluslararası Kıbrıs Üniversitesi (İngilizce: Cyprus International University) (Almanca: Internationale Universität Zypern) 1997 yılında Lefkoşa'da İngiliz dilinde eğitim vermek üzere kurulmuş bir özel üniversitesidir 9 fakültesi, 3 enstitüsü, 4 yüksekokul ve bu birimlere bağlı bölümleri bulunmaktadır Ayrıca Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren 4 araştırma merkezi bulunmaktadır |
|