![]() |
Adıyaman Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adıyaman Üniversitesi BölümleriAdıyaman Üniversitesi Bölümleri Tıp Fakültesi Tıp Sağlık Yüksekokulu Ebelik Hemşirelik Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Türkçe Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Türk Dili ve Edebiyatı Kimya Matematik (İkinci Öğretim) Sanat Tarihi Sosyoloji Fizik Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Biyoloji Tarih İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat İşletme Kamu Yönetimi |
![]() |
![]() |
![]() |
Adıyaman Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adıyaman Üniversitesi BölümleriÜniversite, Gaziantep Üniversitesi'ne bağlı olarak 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akademik Birimler 1-Fen Edebiyat Fakültesi 2-Eğitim Fakültesi 3-Teknoloji Fakültesi 4-Tıp Fakültesi 5-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 6-Mimarlık Fakültesi 7-Mühendislik Fakültesi 8-Eczacılık Fakültesi 9-Diş Hekimliği Fakültesi 10-Güzel Sanatlar Fakültesi 11-Sağlık Yüksekokulu 12-Yabancı Diller Yüksekokulu 13-Devlet Konservatuarı 14-Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 15-Adıyaman Meslek Yüksekokulu 16-Besni Meslek Yüksekokulu 17-Kahta Meslek Yüksekokulu 18-Gölbaşı Meslek Yüksekokulu 19-Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 20-Fen Bilimleri Enstitüsü 21-Sosyal Bilimler Enstitüsü 22-Sağlık Bilimleri Enstitüsü |
![]() |
![]() |
|