![]() |
112 Yaşında 17 Lik Kızla Evlendi |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() 112 Yaşında 17 Lik Kızla Evlendi![]() 112 YAŞINDA 17'LİK KIZLA EVLENDİ Beş kadınla evli ama o altıncısını istedi ![]() ![]() 112 yaşında olduğunu söyleyen bir adamla 17 yaşındaki karısının Somali'nin orta kesimlerine yapılan düğününe yüzlerce kişi katıldı ![]() BBC'nin haberine göre, halihazırda beş karısından 18 çocuğu bulunan Ahmet Muhammed Dore, 17 yaşındaki yeni karısı Safiye Abdullah ile de çocuk yapmak istediğini söyledi ![]() HAYALLERİ GERÇEK OLDU Galgaduud bögesinde yapılan düğünden sonra konuşan konuşan Dore, "Bugün tanrı bana hayallerimi gerçekleştirmeme yardım etti" dedi ![]() GELİN YENİ KOCASIYLA MUTLU Gelinin ailesi ise kızlarının, "yeni kocasıyla mutlu olduğunu" söyledi ![]() Dore, kendisi ve torununun torunu olabilecek kadar genç olan yeni karısının Somali'de aynı köyden olduklarını ve kızın evlenecek yaşa kadar büyümesi için yıllarca beklediğini söyledi ![]() TECRÜBEMİ KULLANDIM Damat, "Onu zorlamadım, ama ona karşı olan aşkıma inandırmak için tecrübemi kullandım; daha sonra da evlenmeye karar verdik" diye konuştu ![]()
|