Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
112, evlendi, kızla, lik, yaşında

112 Yaşında 17 Lik Kızla Evlendi

Eski 10-29-2009   #1
yesimciwciw

112 Yaşında 17 Lik Kızla Evlendi

112 YAŞINDA 17'LİK KIZLA EVLENDİ
Beş kadınla evli ama o altıncısını istedi 112 yaşındaki adam yeni karısı ile çocuk yapmak istediğini de söylüyor

112 yaşında olduğunu söyleyen bir adamla 17 yaşındaki karısının Somali'nin orta kesimlerine yapılan düğününe yüzlerce kişi katıldı

BBC'nin haberine göre, halihazırda beş karısından 18 çocuğu bulunan Ahmet Muhammed Dore, 17 yaşındaki yeni karısı Safiye Abdullah ile de çocuk yapmak istediğini söyledi

HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Galgaduud bögesinde yapılan düğünden sonra konuşan konuşan Dore, "Bugün tanrı bana hayallerimi gerçekleştirmeme yardım etti" dedi

GELİN YENİ KOCASIYLA MUTLU

Gelinin ailesi ise kızlarının, "yeni kocasıyla mutlu olduğunu" söyledi

Dore, kendisi ve torununun torunu olabilecek kadar genç olan yeni karısının Somali'de aynı köyden olduklarını ve kızın evlenecek yaşa kadar büyümesi için yıllarca beklediğini söyledi

TECRÜBEMİ KULLANDIM

Damat, "Onu zorlamadım, ama ona karşı olan aşkıma inandırmak için tecrübemi kullandım; daha sonra da evlenmeye karar verdik" diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com