![]() |
Çukurova Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çukurova Üniversitesi BölümleriÇukurova Üniversitesi Bölümleri Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji İstatistik İstatistik (İkinci Öğretim) Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Fizik Fizik (İkinci Öğretim) Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İkinci Öğretim) Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği Almanca Öğretmenliği Almanca Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Felsefe Grubu Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fransızca Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (İkinci Öğretim) Jeoloji Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) Maden Mühendisliği Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) Makine Mühendisliği (İngilizce) Makine Mühendisliği (İngilizce)(İkinci Öğretim) Mimarlık Otomotiv Mühendisliği (İngilizce) Tekstil Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği (İkinci Öğretim) Çevre Mühendisliği Çevre Mühendisliği (İkinci Öğretim) Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce)(İkinci Öğretim) Endüstri Mühendisliği Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Tekstil Tasarım Grafik İç Mimarlık İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) İşletme (İngilizce) Maliye Maliye (İkinci Öğretim) Uluslararası İlişkiler Ekonometri Ekonometri (İngilizce) Ekonometri (İkinci Öğretim) İktisat İktisat (İkinci Öğretim) İktisat (İngilizce) Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bahçe Bitkileri Bitki Koruma Tarım Makineleri Tarımsal Yapılar ve Sulama Tarla Bitkileri Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Zootekni Tarım Ekonomisi Gıda Mühendisliği Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği Su Ürünleri Mühendisliği (İkinci Öğretim) Tıp Fakültesi Tıp Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Hukuk Fakültesi Hukuk Adana Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik (Yüksekokul) İlahiyat Fakültesi İlahiyat Karataş Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği (Yüksekokul) |
![]() |
![]() |
![]() |
Çukurova Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çukurova Üniversitesi BölümleriÇukurova Üniversitesi'nde, çoğunluğu Adana'da bulunan 13 Fakülte, 1 Devlet Konservatuvarı, 4 Yüksekokulu, 9 Meslek Yüksekokulu, 3 Enstitüsü, 29 Araştırma ve Uygulama Merkezi bulunmaktadır Çukurova Üniversitesi'nde 1871 öğretim elemanı, 40000 lisans, ön lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencisinin eğitim ve öğretiminde görev yapmaktadır Öğrencilerin, öğretim elemanlarının, araştırmacıların gereksinim duydukları ulusal ve uluslararası yayınları barındıran Çukurova Üniversitesi Merkezi Kütüphanesi mevcuttur |
![]() |
![]() |
|