![]() |
Lefke Avrupa Üniversitesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lefke Avrupa ÜniversitesiLefke Avrupa Üniversitesi Lefke Avrupa Üniversitesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bulunan bir vakıf üniversitesidir ![]() ![]() ![]() ![]() Lefke Avrupa Üniversitesi, Doğu Akdeniz'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin batısındaki Lefke'de bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Modern binaları bulunan üniversite kampüsünde, temiz, güzel ve çekici bir çevre ile öğrencilerin eğitim, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilen çok güzel bir öğrenme atmosferi sunmaktadır ![]() Lefke, öğrencilerin bütçelerine uygun, aile ortamının bulunduğu ve cezbedici bir doğal güzelliğe sahip bir kenttir ![]() ![]() ![]() Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi'nin Gemikonağı'ndan 15 dakika uzaklıkta Güzelyurt'ta bulunmaktadır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Lefke Avrupa Üniversitesi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lefke Avrupa ÜniversitesiLefke Avrupa Üniversitesi Üniversiteye Bağlı Bölümler Fakülteler Mimarlık Ve Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Mimarlık İç Mimarlık Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Yazılım Mühendisliği Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği [3] İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Ekonomi Bankacılık ve Finans Bilgisayar Enformasyon Sistemleri Uluslararası İlişkiler Kamu Yönetimi [4] Fen Edebiyat Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Türk Dili ve Edebiyatı Tarih [5] İletişim Bilimleri Fakültesi Gazetecilik Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Radyo TV Sinema Görsel İletişim Tasarımı [6] Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Tarım İşletmeciliği ve Yönetimi Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması Peyzaj Mimarlığı [7] Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı İşletmecilik İnşaat Teknikerliği Halkla İlişkiler ve Tanıtım Görsel İletişim TV Yapım Yönetim [8] Yüksek Okullar Turizm İşletmeciliği Bilişim Bilimleri Yüksek Okulu Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu [9] Yüksek Lisans Programları İşletme Uluslararası İlişkiler İngilizce Öğretmenliği Mimarlık Şantiye Yönetimi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği İletişim Bilimleri Orta Öğretim Alan Öğretmenliği [10] |
![]() |
![]() |
|