Akdeniz Üniversitesi Genel Bilgiler |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akdeniz Üniversitesi Genel BilgilerAkdeniz Üniversitesi genel bilgiler Akdeniz Üniversitesindeki bölümler neler Akdeniz Üniversitesi iletişim Akdeniz Üniversitesi hakkında bilgi Adı : Akdeniz Üniversitesi Şehir : Antalya Kuruluş Yılı : 1982 Web Adresi : Akdeniz Üniversitesi Toplam Öğrenci Sayısı : 25349 Toplam Akademik Personel : 1926 Rektörlük Adresi : Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Dumupınar Bulv 07058 Kampus - Antalya Yabancı Uyruklu Öğrenci Bürosu : Tel 0 242 310 17 75 Fax 0 242 310 66 29 Eğitim Fen Bilgisi Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği Fen-Edebiyat Arkeoloji Biyoloji Eski Yunan Dili ve Edebiyatı Fizik Felsefe Gerontoloji Kimya Matematik Sosyoloji Tarih Türk Dili ve Edebiyatı Hukuk Güzel Sanatlar Grafik Fotoğraf Halı Kilim ve Eski Kumaş Desenleri Heykel İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Müzik Resim Seramik Sinema ve Televizyon İktisadi ve İdari Bilimler Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ekonometri İ ktisat İşletme Kamu Yönetimi Maliye Uluslararası İlişkiler İletişim Gazetecilik Halkla İlişkiler ve Tanıtım Radyo, Televizyon ve Sinema Mühendislik Çevre Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Gıda Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği Makina Mühendisliği Su Ürünleri Su Ürünleri Mühendisliği Tıp Fakültesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bitki Koruma Peyzaj Mimarlığı Tarım Ekonomisi Tarım Makineleri Tarımsal Yapılar ve Sulama Tarla Bitkileri Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Zootekni Alanya İşletme İşletme Turizm İşletmeciliği Uluslararası Ticaret Yüksekokullar Antalya Sağlık YO Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO Beden Eğitimi ve Spor YO Meslek Yüksek Okulları Teknik Bilimler MYO Sosyal Bilimler MYO Sağlık Hizmetleri MYO Elmalı MYO Kumluca MYO Korkuteli MYO Serik MYO Akseki MYO Alanya MYO Manavgat MYO Finike MYO Gazipaşa MRahmi Büyükballı MYO Enstitüler Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü Güzel Sanatlar Enstitüsü |
|