Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atlama, hazırlık

Hazırlık Atlama

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hazırlık Atlama

ÜNİVERSİTELERE KAYIT YAPTIRANLAR İÇİN HAZIRLIK ATLAMA KURSLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR!!

İŞİNİZİ ŞANSA BIRAKMAYIN

Writing - Listening - Speaking becerilerinden oluşan 7/24 online İngilizce Eğitim Programımız size yer ve zaman kısıtlaması olmadan çalışabilme imkanı sunar ELLIS Academic ile hazırlık sınıflarını atlamak artık sizin için hayal olmaktan çıkacak!!!!

Anadolu Üniversitesi'nin Açık Öğretim Fakültesi ve Hazırlık Okulu da dahil olmak üzere tüm öğrencileri Ellis Academic'i kullanmaktadır
Dershane masraflarını sıfırlıyoruz!

Dershaneyi sanal ortamda evinize getiriyoruz!

ELLIS Academic programı ile eğitim kitaplarına tamamen ücretsiz sahip olabilirsiniz!

Bütün bunlara ulaşmak için bir tık yeterli!

Üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenmiş olan kampanyamız dahilinde ELLIS Academic programına % 40 indirim ile sadece 600 TL vererek sahip olabilirsiniz

15 günlük deneme için lütfen tıklayınız

http://wwwusbemcom/tr/usbem/bilgi-formuhtml

USBEM

GMK Bul 55/11 Çankaya Ankara

T: +90 312 229 76 44

F: +90 312 229 76 45

w: wwwusbemcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com