![]() |
Erzincan Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erzincan Üniversitesi BölümleriErzincan Üniversitesi Bölümleri Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fransızca Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) İktisat İktisat (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Biyoloji Fizik Tıp Fakültesi Tıp Hukuk Fakültesi Hukuk Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik (Yüksekokul) Sivil Havacılık Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (Yüksekokul) |
![]() |
![]() |
![]() |
Erzincan Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erzincan Üniversitesi BölümleriErzincan Üniversitesi, 1 Mart 2006 tarihinde 5467 sayılı kanun ile Erzincan'da kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Üniversite, kısa zamanda büyük işler başarmış olup kendini katlayarak gelişmeye devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Üniversitenin yeni kampus alanı, Erzincan-Sivas karayolunun 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|