|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alan, diploma, eki, etiketi, üniversitelerimiz |
![]() |
Diploma Eki Etiketi Alan Üniversitelerimiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Diploma Eki Etiketi Alan ÜniversitelerimizDiploma Eki Etiketi Alan Üniversitelerimiz Anadolu Üniversitesi İzmir Ekonomi Üniversitesi İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Marmara Üniversitesi Buna göre, bu sene Diploma Eki Etiketi alan 4 Üniversitemiz ile birlikte, Diploma Eki Etiketi sahibi olan üniversite sayımız 11’e yükselmiştir Avrupa Komisyonu tarafından 2009 yılında belirlenerek, 2009-2013 arası geçerli olacak şekilde Diploma Eki Etiketi alan yükseköğretim kurumlarımız: Bilkent Üniversitesi Ege Üniversitesi Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Karadeniz Teknik Üniversitesi Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sabancı Üniversitesi Sakarya Üniversitesi Diploma Eki Etiketi ve AKTS Etiketi, Avrupa Komisyonu tarafından yükseköğretim kurumlarına verilen, yükseköğretim kurumlarının kalitesini ve saygınlığını artıran, kurumlara uluslararası güvenilirlik sağlayan belgelerdir Bu anlamda, Etiket almaya hak kazanan tüm kurumlarımızı kutlar, aynı başarıyı diğer kurumlarımızın da göstermesini temenni ederiz |
![]() |
![]() |
|