Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alan, diploma, eki, etiketi, üniversitelerimiz

Diploma Eki Etiketi Alan Üniversitelerimiz

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anadolu Üniversitesi
İzmir Ekonomi Üniversitesi
İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi
Marmara Üniversitesi

Buna göre, bu sene Diploma Eki Etiketi alan 4 Üniversitemiz ile birlikte, Diploma Eki Etiketi sahibi olan üniversite sayımız 11’e yükselmiştir

Avrupa Komisyonu tarafından 2009 yılında belirlenerek, 2009-2013 arası geçerli olacak şekilde Diploma Eki Etiketi alan yükseköğretim kurumlarımız:
Bilkent Üniversitesi
Ege Üniversitesi
Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Sabancı Üniversitesi
Sakarya Üniversitesi

Diploma Eki Etiketi ve AKTS Etiketi, Avrupa Komisyonu tarafından yükseköğretim kurumlarına verilen, yükseköğretim kurumlarının kalitesini ve saygınlığını artıran, kurumlara uluslararası güvenilirlik sağlayan belgelerdir Bu anlamda, Etiket almaya hak kazanan tüm kurumlarımızı kutlar, aynı başarıyı diğer kurumlarımızın da göstermesini temenni ederiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com