![]() |
Gümüşhane Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüşhane Üniversitesi BölümleriGümüşhane Üniversitesi Bölümleri Gümüşhane Mühendislik Fakültesi # İnşaat Mühendisliği # İnşaat Mühendisliği (İkinci Öğretim) # Jeoloji Mühendisliği # Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) # Makine Mühendisliği # Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) # Harita Mühendisliği # Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) # Gıda Mühendisliği # Gıda Mühendisliği (İkinci Öğretim) Gümüşhane İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi # İşletme # İşletme (İkinci Öğretim) # İktisat # İktisat (İkinci Öğretim) İletişim Fakültesi # Halkla İlişkiler ve Tanıtım # Halkla İlişkiler ve Tanıtım (İkinci Öğretim) Sağlık Yüksekokulu # Sağlık Yönetimi (Yüksekokul) # Sağlık Yönetimi (Yüksekokul) (İkinci Öğretim) # Hemşirelik (Yüksekokul) # Beslenme ve Diyetetik (Yüksekokul) |
![]() |
![]() |
![]() |
Gümüşhane Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüşhane Üniversitesi BölümleriMühendislik Fakültesi 1992 yılında KTÜ’ye bağlı olarak kurulan Mühendislik Fakültesi 31 Mayıs 2008 yılında Üniversitemizin kurulmasıyla birlikte Üniversitemize devredilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 03 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İletişim Fakültesi 31 Mayıs 2008 tarihinde Üniversitemizin kurulmasıyla birlikte yeni kurulan İletişim Fakültesinin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü I ![]() ![]() ![]() ![]() İlahiyat Fakültesi Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 07 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüksekokullar Gümüşhane Sağlık Yüksekokulu 1992 yılında KTÜ’ye bağlı olarak kurulan Sağlık Yüksekokulu 31 Mayıs 2008 tarihinde Üniversitemizin kurulmasıyla birlikte Üniversitemize bağlanmıştır ![]() ![]() ![]() Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun kurulması ile ilgili karar, 28 Nisan 2010 Çarşamba Günü 27565 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir ![]() Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 2010 Yılında Üniversitemize bağlı olarak kurulmuştur ![]() |
![]() |
![]() |
|