Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alımı, gazi, ile, sınavı, yetenek, üniversitesi, öğrenci, özel

Gazi Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı İle Öğrenci Alımı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gazi Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı İle Öğrenci Alımı

Gazi Üniversitesi özel yetenek sınavı ile öğrenci alımı

Gazi Üniversitesi özel yetenek sınavı ile öğrenci alımı başvuru tarihi

Gazi Üniversitesi özel yetenek sınavı ile öğrenci alımı sınav tarihi

Gazi Üniversitesi özel yetenek sınavıyla öğrenci alımı başvuruları

Gazi Üniversitesinden yapılan açıklamada, 2011-2011 eğitim öğretim yılı için ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile öğrenci alınacağı belirtildi

Gazi Eğitim Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu için gerçekleştirilecek sınavların başvurularının 29 Temmuz–5 Ağustos 2011 tarihlerinde yapılacağı duyuruldu

Başvuruda bulunmak isteyen adayların Gazi Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi B Blok Öğrenci Yemekhanesinde 0900-1700 saatleri arasında (cumartesi ve pazar günü kayıt alınmayacak) ön kayıt yaptırılabileceği belirtilerek, sınavların 9 Ağustos–12 Ağustos 2011 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi

Başvuru yapan adayların, sınav tarihi, yeri ve saatini 7 Ağustos 2011 Pazar gününden itibaren ''wwwgaziedutr'' adresinden TC kimlik numaralarını kullanarak veya 8 Ağustos 2011 Pazartesi günü ilgili fakülte, yüksekokul ve öğrenci işleri dairesi başkanlığı ilan panolarından öğrenilebileceği de belirtildi

Ayrıca, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitelerine de özel yetenek sınavı ile öğrenci alınacağı, bu sınavların da Gazi Üniversitesince gerçekleştirileceği bildirildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com