![]() |
Kırıkkale Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırıkkale Üniversitesi BölümleriKırıkkale Üniversitesi Bölümleri Fen-Edebiyat Fakültesi Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (Fransızca) Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (Fransızca)(İkinci Öğretim) İstatistik İstatistik (İkinci Öğretim) Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Sosyoloji Sosyoloji (İkinci Öğretim) Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Fars Dili ve Edebiyatı Fizik Fizik (İkinci Öğretim) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Fakülte) Sağlık Yönetimi (Fakülte) Hemşirelik (Fakülte) Çocuk Gelişimi (Fakülte) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (İkinci Öğretim) Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) Bilgisayar Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) Endüstri Mühendisliği Endüstri Mühendisliği (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler (İkinci Öğretim) İktisat İktisat (İkinci Öğretim) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Tıp Fakültesi Tıp Veteriner Fakültesi Veterinerlik Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Hukuk Fakültesi Hukuk Hukuk (İkinci Öğretim) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği |
![]() |
![]() |
![]() |
Kırıkkale Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırıkkale Üniversitesi BölümleriKırıkkale Üniversitesi, Kırıkkale'de 3 Temmuz 1992 tarihinde kurulan Kırıkkale Üniversitesi, kuruluş kanununa göre Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik ve Veteriner Fakülteleri; Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve Sağlık Bilimleri Enstitüleri ile Ankara Üniversitesi'nden devir alınan ve faal durumdaki tek birim olan Kırıkkale Meslek Yüksekokul'undan oluşmuştur Üniversitenin merkez kampüsünün içinde Kırıkkale Meslek Yüksekokulu'da bulunmaktadır Ankara ili dışındaki Ankara'ya en yakın üniversitedir |
![]() |
![]() |
|