![]() |
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gaziosmanpaşa Üniversitesi BölümleriGaziosmanpaşa Üniversitesi Bölümleri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) Maliye Maliye (İkinci Öğretim) İktisat İktisat (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Sanat Tarihi Sanat Tarihi (İkinci Öğretim) Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Fizik Fizik (İkinci Öğretim) Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İkinci Öğretim) Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği Bahçe Bitkileri Bitki Koruma Tarla Bitkileri Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Zootekni Tarım Ekonomisi Biyosistem Mühendisliği Tıp Fakültesi Tıp Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomühendislik Gıda Mühendisliği Tokat Sağlık Yüksekokulu Ebelik (Yüksekokul) Hemşirelik (Yüksekokul) Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm ve Otelcilik (Yüksekokul) Turizm ve Otelcilik (Yüksekokul) (İkinci Öğretim) Yiyecek-İçecek İşletmeciliği (Yüksekokul) |
![]() |
![]() |
![]() |
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gaziosmanpaşa Üniversitesi BölümleriAdını Plevne Kahramanı Gazi Osman Paşa'dan alan Üniversite 03 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üniversitede öğretim dili Türkçe' dir ![]() ![]() Üniversitede Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Tıp, Fakültesi Ziraat Fakültesi, Fen Bilimleri Enstitüsü , Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Sağlık Yüksek Okulu, Yabancı Diller Yüksek Okulu, Zile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu, Almus Meslek Yüksek Okulu, Artova Meslek Yüksek Okulu, Erbaa Meslek Yüksek Okulu, Niksar Meslek Yüksek Okulu,Reşadiye Meslek Yüksek Okulu, Tokat Meslek Yüksek Okulu , Turhal Meslek Yüksek Okulu, Zile Meslek Yüksek Okulu,Koyulhisar Meslek Yüksek Okulu, Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ve Turhal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okullarında öğretime devam ediliyor ![]() 2002-2003 Eğitim-Öğretim yılında Tıp Fakültesine 25 öğrenci alındı ![]() ![]() ![]() Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Tokat Meslek Yüksek Okulunda ikinci öğretim yapılmaktadır ![]() 2009-2010 eğitim ve öğretim dönemi itibariyle yaklaşık öğrenci sayısı 20 ![]() ![]() Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde akademik yıl, iki yarıyıldan oluşmaktadır ![]() ![]() Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Kampüsü, Amasya yolu üzerinde, Tokat İl merkezine 9 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başarı ve maddi durumları dikkate alınarak, üniversitemiz öğrencileri üniversitemizin değişik birimlerinde yarı zamanlı olarak istihdam edilebilmektedir ![]() |
![]() |
![]() |
|