|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2011, 2012, fakülte, fiyatları, harç, paraları, ücretleri, üniversite |
![]() |
2011 2012 Üniversite Fakülte Harç Paraları Ücretleri Fiyatları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2011 2012 Üniversite Fakülte Harç Paraları Ücretleri Fiyatları2011 2012 Üniversite Fakülte Harç Paraları Ücretleri Fiyatları Lys yerleştirme sonuçları acıklandıktan sonra her öğrenci artık bunu sorgulamaya başladı aceba gittiğim böülümün harç parası ne kadar cünkü türkiyede harç paraları baya yüksek işte size bölümlerin harc paraları: Konservatuvar / Fakülte / Yüksekokul Adı Normal Öğretim Katkı Payı İkinci Öğretim Ücreti Açıköğretim Fakültesi 71 TL Adalet Yüksekokulu 190 TL 770 TL Bankacılık ve Sigortacılık Y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2011 2012 Üniversite Fakülte Harç Paraları Ücretleri Fiyatları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2011 2012 Üniversite Fakülte Harç Paraları Ücretleri FiyatlarıKimya Metalürji Fakültesi 387 TL 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|