![]() |
İnönü Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnönü Üniversitesi Bölümleriİnönü Üniversitesi Bölümleri Eğitim Fakültesi # İlköğretim Matematik Öğretmenliği # İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) # İngilizce Öğretmenliği # Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık # Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İkinci Öğretim) # Sınıf Öğretmenliği # Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) # Sosyal Bilgiler Öğretmenliği # Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) # Türkçe Öğretmenliği # Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) # Fen Bilgisi Öğretmenliği # Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) # Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği # Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) # Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği # Okul Öncesi Öğretmenliği # Zihin Engelliler Öğretmenliği Mühendislik Fakültesi # İnşaat Mühendisliği # Kimya Mühendisliği # Kimya Mühendisliği (İkinci Öğretim) # Maden Mühendisliği # Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) # Makine Mühendisliği # Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) # Bilgisayar Mühendisliği # Elektrik-Elektronik Mühendisliği # Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) # Gıda Mühendisliği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi # İşletme # İşletme (İkinci Öğretim) # Kamu Yönetimi # Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) # Uluslararası İlişkiler # Ekonometri # İktisat # İktisat (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi # Kimya # Kimya (İkinci Öğretim) # Matematik # Matematik (İkinci Öğretim) # Sosyoloji # Sosyoloji (İkinci Öğretim) # Tarih # Türk Dili ve Edebiyatı # Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) # Biyoloji # Biyoloji (İkinci Öğretim) # Felsefe # Fizik # Fizik (İkinci Öğretim) Tıp Fakültesi # Tıp (İngilizce) Diş Hekimliği Fakültesi # Diş Hekimliği Eczacılık Fakültesi # Eczacılık Hukuk Fakültesi # Hukuk Malatya Sağlık Yüksekokulu # Ebelik (Yüksekokul) # Hemşirelik (Yüksekokul) Darende İlahiyat Fakültesi # İlahiyat (Darende) # İlahiyat (Darende)(İkinci Öğretim) |
![]() |
![]() |
![]() |
İnönü Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnönü Üniversitesi BölümleriMeslek Yüksek Okulları Adalet meslek yüksekokulu Malatya Meslek Yüksekokulu Arapgir Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kale Meslek Yüksekokulu Battalgazi Meslek Yüksekokulu Hasırcı Meslek Yüksekokulu Yakınca Meslek Yüksekokulu Sürgü Meslek Yüksekokulu Hekiman Meslek Yüksekokulu Darende Meslek Yüksekokulu Rektörlüğe Bağlı Akademik Birimler Türk Dili Bölüm Başkanlığı Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı Atatürk İlke ve İnk ![]() ![]() ![]() ![]() Enformatik Bölüm Başkanlığı |
![]() |
![]() |
|