![]() |
İşık Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşık Üniversitesi BölümleriIşık Üniversitesi Bölümleri Fen-Edebiyat Fakültesi # İnsan ve Toplum Bilimleri # İnsan ve Toplum Bilimleri (Tam Burslu) # İnsan ve Toplum Bilimleri (%50 Burslu) # Matematik Mühendisliği # Matematik Mühendisliği (Tam Burslu) # Matematik Mühendisliği (%50 Burslu) # Matematik (Tam Burslu) # Psikoloji # Psikoloji (Tam Burslu) # Psikoloji (%50 Burslu) # Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) # Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) (Tam Burslu) # Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) (%50 Burslu) # Enformasyon Teknolojileri # Enformasyon Teknolojileri (Tam Burslu) # Enformasyon Teknolojileri (%50 Burslu) # Fizik (Tam Burslu) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi # İşletme # İşletme (Tam Burslu) # İşletme (%50 Burslu) # Siyaset Bilimi # Siyaset Bilimi (Tam Burslu) # Siyaset Bilimi (%50 Burslu) # Uluslararası İlişkiler # Uluslararası İlişkiler (Tam Burslu) # Uluslararası İlişkiler (%50 Burslu) # Uluslararası Ticaret (Fakülte) # Uluslararası Ticaret (Fakülte) (Tam Burslu) # Uluslararası Ticaret (Fakülte) (%50 Burslu) # İktisat # İktisat (Tam Burslu) # İktisat (%50 Burslu) Mühendislik Fakültesi # Makine Mühendisliği (Tam Burslu) # Makine Mühendisliği (%50 Burslu) # Makine Mühendisliği # Yazılım Mühendisliği (UOLP-SUNY Brockport) # Yazılım Mühendisliği # Yazılım Mühendisliği (%50 Burslu) # Yazılım Mühendisliği (Tam Burslu) # Bilgisayar Mühendisliği # Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu) # Bilgisayar Mühendisliği (%50 Burslu) # Elektrik-Elektronik Mühendisliği # Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu) # Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%50 Burslu) # Endüstri Mühendisliği # Endüstri Mühendisliği (Tam Burslu) # Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) |
![]() |
![]() |
![]() |
İşık Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşık Üniversitesi Bölümleri1996 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan Işık Üniversitesi, Feyziye Mektepleri Vakfı' nın 124 yıllık köklü eğitim geleneğinin eseridir ![]() ![]() Nişantaşı, Ayazağa ve Erenköy'deki anaokulları, ilköğretim okulları, liseleri ve fen lisesi gibi, Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları eğitim zincirine eklenen Işık Üniversitesi de sağlam temeller üzerine kurulmuştur ![]() ![]() Işık Üniversitesi, Şile Kampusu'nda 3 fakülte, 1 enstitü, araştırma merkezleri ve Maslak Kampusu'nda 1 enstitü ve 2007-2008 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan Güzel Sanatlar Fakültesi ile yaklaşık 162 öğretim elemanıyla, çeşitli oranlarda 1085'i burs/indirimli 2563 lisans öğrencisi ve 81'i burslu/indirimli 221 lisansüstü öğrenciye öğrenim hizmeti vermektedir ![]() |
![]() |
![]() |
|