Hitit Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hitit Üniversitesi BölümleriHitit Üniversitesi Bölümleri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi # İşletme # İşletme (İkinci Öğretim) # Maliye # Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi # Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) # İktisat # İktisat (İkinci Öğretim) Mühendislik Fakültesi # Kimya Mühendisliği # Kimya Mühendisliği (İkinci Öğretim) # Makine Mühendisliği # Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) # Gıda Mühendisliği Fen-Edebiyat Fakültesi # Kimya # Kimya (İkinci Öğretim) # Tarih # Türk Dili ve Edebiyatı # Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) # Biyoloji # Biyoloji (İkinci Öğretim) # Fizik # Fizik (İkinci Öğretim) Tıp Fakültesi # Tıp Sağlık Yüksekokulu # Hemşirelik (Yüksekokul) İlahiyat Fakültesi # İlahiyat # İlahiyat (İkinci Öğretim) |
Hitit Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hitit Üniversitesi BölümleriHitit Üniversitesi, 1 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı yasayla, Çorum'da kurulmuş devlet üniversitesidir Kurucu rektörü Gazi Üniversitesi eski rektörü Prof Dr Kadri Yamaç'tır Üniversite, önceden Gazi Üniversitesine bağlı iken ayrılarak yeni bir üniversite kurulmasıyla meydana gelmiştir Hitit Üniversitesinin mevcut 6 fakülte, 3 enstitü, 2 yüksekokul, 4 Meslek Yüksekokulu ve 3 Araştırma Merkezi bulunmaktadır[2] [3] |
|