![]() |
Aslı Olmayan Hayaller İçin Savaşmışım |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Aslı Olmayan Hayaller İçin SavaşmışımYağmurlu bir Seyhan'nımda karşılayan beni bu sabah ![]() ![]() Tutup buz gibi ellerimi bastım ateşlere sebep olmuş yüreğimin orta yerine ![]() Yağmur tanelerine yoldaş oldu fırtınalarım ezildi aşk kokulu bir şehrin ağırlığında ![]() ![]() ![]() Bir ben kaldım koskocaman evrende bir de yalnızlığım yanılmışlığım buz tuttu her saniye üşüdüm kimseler bilmedi bilemedi ![]() ![]() ![]() Bir yabancıydım ben bu topraklarda koynunda şehrinde yemek yediğim tabaklarda su içtiğim bardaklarda aldığım her nefeste yabancıydım ben bu sevdaya bu şehre ![]() ![]() Samimiyetsiz tebessümler dudaklarımda intihar ederken derin bir acı içten bir özleyiş ve sığ düşüncelerimin ziyan edilmiş tüm renkleri kanat çırpıyor kirpiklerimde artık ![]() Suskunluğundan dinliyordum çok sonraları yaşayarak öğreneceğim hayat denen yalanı ![]() Asırlar kirpiklerime yapışmış yakamda kopan fırtınaların sessizliğiyle boğuştum geceler boyunca ![]() ![]() Aslında inandığım sevda değilmiş şimdi geriye dönüp baktığımda fark ediyorum ben ![]() Kendime inanmışım verdiğim sözlere güvenmiş hayallarime şimdi bu satırları yazıyorsam buda kendime kendim için yaşadığım tüm o hoyratlıkları kırılmışlıkları kırmaları paramparça sokaklara savrulmaları öğrenmişim ![]() Herşey için savaşmıştım evet herşey için ![]() ![]() Aslı olmayan hayaller için savaşmışım ![]() ![]() ![]() Şimdi git artık ![]() ![]() ![]() Hiç sevmedim de ![]() ![]() Kırılmadım de ![]() ![]() Sensizde hayatı yaşarım de ![]() Hiç ağlamam de ![]() ![]() Şaşırmadım de ![]() Seni şimdiden bile unuttum de ![]() ![]() ![]() Oysa ben tüm Sen'leri Sen gibi umutsuzluğa bileylediğim yüreğimde bir başka sevmiştim ![]() ![]() ![]() Tüm yaşadıklarım ve yaşattıkların gözlerinin her bir rengi her anın her a nın bende kalsın ve git artık ![]() ![]() Seni bembeyaz bir tebessümle dudaklarıma yazdım hepsi bu kadar işte ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|