Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Halkla İlişkiler / Turizm ve İnsan Kaynakları / Ulaştırma

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alınacak, ele, gıda, güvenliği, manavgat’ta

Gıda Güvenliği Manavgat’Ta Ele Alınacak

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gıda güvenliği Manavgat’ta ele alınacak

Manavgat Tarım İlçe Müdürlüğü gıda mühendisleri, sezon açılana kadar Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) konferans salonunda turizmcilere, gıda güvenliği ve hijyen konusunda bilgilendirecek

Manavgat Tarım İlçe Müdürü Sadık Ay, sektör çalışanlarına seminerde gıda güvenliği ve hijyen şartlarında hizmet verme konusunda bilgi verileceğini söyledi Sezon öncesi gıda denetimlerine özel önem verdiklerini belirten Ay, bilgilendirme sonrası gıda güvenliğini ihlal etmeye devam eden kuruluşlara bin 180 ile 6 bin 150 TL idari para cezası uygulanacağını açıkladı

Toplu tüketim ve üretim yerlerinde gıda denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini anlatan Tarım İlçe Müdürü, denetimlerde satılan ürünlerin üretim tarihi, yeri, son kullanma tarihi, korunumu ve Bakanlıktan izin belgelerini kontrol ettiklerini ifade etti

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Manavgat

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com