Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
havuzdan, kaçan, timsah, yakalandı, yavru

Havuzdan Kaçan Yavru Timsah Yakalandı

Eski 10-28-2009   #1
yesimciwciw

Havuzdan Kaçan Yavru Timsah Yakalandı

HAVUZDAN KAÇAN YAVRU TİMSAH YAKALANDI
Muğla'nın Bodrum ilçesinde restoranın havuzundan kaçan yavru timsah yakalandı

Bodrum'a bağlı Güvercinlik köyünde bir restoranın bahçesindeki havuzda bulunan 2 yaşında ve yaklaşık 1 metre uzunluğundaki "Nilo" isimli yavru timsah kaçtı

Timsah, Bodrum-Milas kara yolunu geçerek ulaştığı makilik alanda restoran sahibi Ali Gümüş tarafından bulunarak bir çuvala konuldu

Gümüş, timsahı 2 yıldır beslediğini ifade ederek, "Timsah için küçük bir havuz yapmıştım Havuzun kenarında boşluk kalmış ve oradan kaçmış Turistler onu görmek istiyordu ama timsah ortada yoktu Ben de suyun dibinde yattığını düşünmüştüm Ancak havuzdan kaçmış" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com