![]() |
Sevgili Öğretmenim Anaokulu-Bitlis |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgili Öğretmenim Anaokulu-BitlisSevgili Öğretmenim Anaokulu-Bitlis Sevgili Öğretmenim Anaokulu Hakkında Sevgili Öğretmenim Anaokulu Tanıtım Sevgili Öğretmenim Anaokulu Bitlis Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİTLİS / MERKEZ Adı: SEVGİLİ ÖĞRETMENİM ANAOKULU Adresi: MERKEZ ÇAMSİTESİ MEVKİİ BİTLİS Okul Telefonu: 434 226 13 04 Okul Müdürünün Telefonu: 0505 223 33 40 Web Adresi:Bitlis Merkez-Sevgili Ögretmenim Anaokulu Okulumuz 07 Mayıs 2007 tarihinde , Resmi Bağımsız Anaokulu olarak Eğitim Öğretime başlamıştır ![]() ![]() Toplam 5000 m2'lik bir araziye sahip olan okulumuz , bina olarak 462m2 'lik bir alan kaplamaktadır ![]() 5 derslikli olan okulumuzda ; müdür odası ,mutfak ,4-6 yaşa göre düzenlemiş öğrenci tuvaletleri ve personel tuvaleti bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Tüm sınıflarımızda okul öncesi eğitim seti , evcilik köşeleri , kukla köşesi ,fen ve doğa köşesi ile sınıf kitaplıkları ve muhtelif oyuncakların yanı sıra her sınıfımızda TV, VCD player bulunmaktadır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|