![]() |
Adana Seyhan'daki Anaokulları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adana Seyhan'daki AnaokullarıAdana Seyhan'daki Anaokulları ABDULLAH CEM TURHAN ANAOKULU AHMET SABANCI ANAOKULU CUMHURİYET ANAOKULU GÜLPEMBE ANAOKULU HUZUR ANAOKULU KARDELEN ANAOKULU MÜMİNE HATUN ANAOKULU NECATİBEY ANAOKULU SELCEN HATUN ANAOKULU SEYHAN ANAOKULU ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI ANAOKULU TOROS ANAOKULU ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adana Seyhan'daki AnaokullarıABDULLAH CEM TURHAN ANAOKULU (Adana, Seyhan) Abdullah Cem Turhan Anaokulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: ABDULLAH CEM TURHAN ANAOKULU Adresi: HUZUREVLERİ MH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3222398199 Faks Numarası: 3222398199 E-mail Adresi: Web Adresi: - |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adana Seyhan'daki AnaokullarıAHMET SABANCI ANAOKULU (Adana, Seyhan) Ahmet Sabancı Anaokulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmet Sabancı Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmet Sabancı Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmet Sabancı Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: AHMET SABANCI ANAOKULU Adresi: Belediye Evleri Mah Telefon Numarası: 3222392771 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adana Seyhan'daki AnaokullarıCUMHURİYET ANAOKULU (Adana, Seyhan) Cumhuriyet Anaokulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: CUMHURİYET ANAOKULU Adresi: MEYDAN MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3224312325 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adana Seyhan'daki AnaokullarıGÜLPEMBE ANAOKULU (Adana, Seyhan) Gülpembe Anaokulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: GÜLPEMBE ANAOKULU Adresi: Belediye Evleri Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3222472440 Faks Numarası: 3222472440 E-mail Adresi: Web Adresi: - |
![]() |
![]() |
|