Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
denizli, ilköğretim, merkez, okulu, pınarkent

Pınarkent İlköğretim Okulu Merkez Denizli

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pınarkent İlköğretim Okulu Hakkında - Pınarkent İlköğretim Okulu Tanıtım - Pınarkent İlköğretim Okulu Resimleri - Pınarkent İlköğretim Okulu İletişim

Pınarkent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Denizli merkeze bağlı, Denizli - Ankara yolu üzerinde Denizli’ye 12 Km uzaklıktaki Böceli, Çömleksaz, Koyunaliler ve Şahinler mahallelerinden oluşan Pınarkent Beldesinin,Çömleksaz mahallesinde bulunmaktadır

Okulumuz 1962 yılında 2 derslikli olarak yapılan binası ile Çömleksaz İlkokulu olarak öğretime başlamıştır1970 Yılında aynı binanın devamına 1 derslik ilave edilmiştir

1980 Yılında 2 katlı 4 derslikli bir bina daha kazandırılarak 7 derslikli bir okul olarak eğitim ve öğretime devam etmiştir

Günün ihtiyaçlarına cevap veremeyen okulumuz 1989 yılında bir iş atölyesi yaptırılarak İlköğretime dönüşmüştür

1991 yılında Koruma Derneği tarafından yeni bir bina yapımına geçilmiş olup aynı yıl içinde su basmanı bitirilmiş 1992 yılında; Yeni binanın kalan kısmı devletimizce yapımına başlanmış, 1993 yılında bitirilen binamız zemin + 2 katlı olarak eğitim ve öğretime devam etmektedir

2008/2009 Eğitim ve Öğretim Yılına 420 öğrenci, Ana sınıfı dâhil 17 şube, Bilgi Teknoloji Sınıfı, Teknoloji ve Tasarım Sınıfı, Fen Bilgisi laboratuarı, zengin kütüphanesi, diğer oda ve bölümleri ile birlikte ortalama 25 öğrencili sınıfları ile kaloriferli olarak eğitim ve öğretime devam etmektedir

Çağımız teknoloji çağı olduğundan, öğrencilerimizin değişen dünyaya ayak uyduran, çağdaş, sosyal daha kültürlü bireyler olarak yetişmeleri için Okulumuz 2008–2009 Eğitim –Öğretim yılında, her sınıfa içinde bir projeksiyon ve bilgisayar bulunduran son teknolojiyle donanmış sınıflarıyla bilgisayarlı eğitime başlamaktadır

2009-2010 Eğitim -Öğretim yılında yazın başlatılan proje kapsamında okulumuzun ihata duvarı yaptırılmış Okula futbol sahası kazandırılmış, ana sınıfı, oyun parkı yapılmış ve içi oyun malzemeleri ile döşenmiş, okulun giriş kapısı ve bekçi kulübesi yaptırılmış, ayrıca güvenlik kamera sistemi takılarak okulun güvenliği artırılmıştır

Okulumuzun yapımında katkıda bulunan başta görev yapan Belediye Başkanımıza, köy ve mahalle muhtarımıza, okul müdürlerimize belde halkımıza bütün yönetici ve öğretmen olarak eğitim öğretime hizmet eden insanlara minnet ve şükran duyar ölenlere rahmet yaşayanlara sağlıklı bir yaşam diler saygılar sunarım

Pınarkent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez

Okulun Telefonu: 258 286 51 66 - 286 59 44

Okulun Faksı:

Okulun Adresi: Ankara yolu 12 Km Pınarkent Beldesi

Okulun Web Adresi: http://pinarkentioomebk12tr/

Okulun E-Posta Adresi:

Okulun Ulaşım Bilgileri:

Ulaşım Durumu : Karayolu

Lojman Durumu: Yok

Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com