Afyon Merkez'deki Anaokulları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Afyon Merkez'deki AnaokullarıAfyon Merkez'deki Anaokulları ASIM KOCABIYIK ANAOKULU NENEHATUN ANAOKULU |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Afyon Merkez'deki AnaokullarıASIM KOCABIYIK ANAOKULU (Afyon, Merkez) Asım Kocabıyık Anaokulu Afyon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Asım Kocabıyık Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Asım Kocabıyık Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Asım Kocabıyık Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: ASIM KOCABIYIK ANAOKULU Adresi: SELÇUKLU MH ADNAN KAHVECİ CD ASIM KOCABIYIK ANAOKULU Telefon Numarası: 2722291106 Faks Numarası: 2722291105 E-mail Adresi: Web Adresi: - |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Afyon Merkez'deki AnaokullarıNENEHATUN ANAOKULU (Afyon, Merkez) Nenehatun Anaokulu Afyon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Nenehatun Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Nenehatun Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Nenehatun Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: NENEHATUN ANAOKULU Adresi: ESENTEPE MAH 103 SOK NO: 17 AFYONKARAHİSAR Telefon Numarası: 2722172700 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |
|
|
|