Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çalışma, etkin, matematik, nelerdir, yöntemleri

Matematik Etkin Çalışma Yöntemleri Nelerdir?

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kademeli öğrenmek gerekir matematiğiyani bi konuyu tam anlamadan diğerine geçmemelisinSıkça yapılır bu hataMatematik edebiyat veya tarih gibi değildir bütün konuları birbiriyle bağlantılıdırFonksiyonları anlamadıysan paraboller konusunda asla iyi olamayacaksındırBunun dışında bol ve çeşitli örnek çözmek gerekirÇözemediklerinin de çözüm yolunu birilerine sorarak öğrenmelisin mutlakaBir de uzun süreli kopmalar bozar adamı matematik hususundayani 1 ay çok çalışıp ertesi 1 ay yüzüne bakmazsan soruları çözerek kazandığın pratikliği kaybedersin1 ay önce bol bol alıştırma yaparken 1 dakikada çözdüğün soruları 5 dakkada ancak yapar olursunOnun dışında genel olarak kitabı okuyarak anlaşılacak bir ders olmadığından bir anlatanın olması iyidir tabi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com