Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, liseleri, meslek, puanları, sağlık, sml, taban

Ankara Sml Sağlık Meslek Liseleri 2010-2011 Taban Puanları

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ankara Sml Sağlık Meslek Liseleri 2010-2011 Taban Puanları

Ankara SML Sağlık Meslek Liseleri 2010-2011 Taban Puanları
ANKARA GÖLBAŞI/ANKARA (MERKEZ) Gölbasi SML Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Alanı İngKarma 401,237
ANKARA KALECİK Kalecik SML Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Alanı Acil Tıp Dalı İngKarma 372,783
ANKARA KALECİK Kalecik SML Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Alanı İngKarma 378,424
ANKARA KEÇİÖREN (MERKEZ) Ankara Keçiören SML Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Alanı Tıbbi Laboratuvar Dalı İngKarma 403,381
ANKARA KEÇİÖREN (MERKEZ) Ankara Keçiören SML Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Alanı İngKarma 408,248
ANKARA KIZILCAHAMAM Kizilcahamam SML Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Alanı Tıbbi Sekreterlik Dalı İngKarma 370,823
ANKARA KIZILCAHAMAM Kizilcahamam SML Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Alanı İngKarma 388,293
ANKARA MAMAK (MERKEZ) Prof Dr Ragip Üner SML Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Alanı Anestezi Dalı İngKarma 404,045
ANKARA MAMAK (MERKEZ) Prof Dr Ragip Üner SML Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Alanı İngKarma 402,903
ANKARA NALLIHAN Nallihan SML Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Alanı İngKarma 382,144
ANKARA POLATLI Polatlı SML Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Alanı Acil Tıp Dalı İngKarma 390,975
ANKARA POLATLI Polatlı SML Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Alanı Tıbbi Sekreterlik Dalı İngKarma 382,861
ANKARA POLATLI Polatlı SML Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Alanı İngKarma 397,04
ANKARA ŞEREFLİKOÇHİSAR Dr S Uzun SML Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Alanı İngKarma 380,465
ANKARA ŞEREFLİKOÇHİSAR Dr S Uzun SML Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Alanı Tıbbi Sekreterlik Dalı İngKarma 371,854
ANKARA AKYURT Prof Dr Nusret Fisek SML Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Alanı İngKarma 392,937
ANKARA AKYURT Prof Dr Nusret Fisek SML Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Alanı Acil Tıp Dalı İngKarma 388,459
ANKARA ETİMESGUT (MERKEZ) Mustafa Kemal SML Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Alanı Tıbbi Laboratuvar Dalı İngKarma 401,698
ANKARA ETİMESGUT (MERKEZ) Mustafa Kemal SML Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Alanı Tıbbi Sekreterlik Dalı İngKarma 395,205
ANKARA ETİMESGUT (MERKEZ) Mustafa Kemal SML Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Alanı Acil Tıp Dalı İngKarma 397,992

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com