10-21-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu-Gebze Kocaeli
Cumhuriyet İlköğretim Okulu-Gebze/Kocaeli
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Cumhuriet İlköğretim Okulu Kocaeli ili Gebze Belediye sınırları içerisinde , istasyon mah Şehit Mücahit Okur Caddesi 1406 Sokak No:3 adresindedir
Okulumuz 1963 yılında III Boru İlkokulu statüsünde açılmıştır 1978 yılında Mannesman Boru Fabrikası tarafından iki derslikli bina olarak yaptırılmıştır 1982 yılında Milli eğitim bakanlığı tarafından bugünkü B blok binası , 1989 yılında A blok binası , 1998 yılında 3 derslik prefabrik , 2001 yılında da iş atölyesi ve bir derslik prefabrik olarak yapılmıştır
Okulun adı ilk yapıldığında 3 Boru İlkokulu iken; daha sonraki yıllarda resmi yazışmalar sonucu Cumhuriyet İlkokulu olarak değişmiş ve 1994 yılında Cumhuriyet İlköğretim Okuluna dönüşmüştür
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: İSTASYON MAH 1406 SOK NO:3
Telefon Numarası: 2626555403
Faks Numarası: 2626554685
|
|
|