|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
güzelköy, hakkında, ilköğretim, mehmet, okulu, tunç |
![]() |
Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Hakkında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu HakkındaGüzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz 1948 yılında, köyün kurucularından hayırsever İbrahim Tunç tarafından bir derslik ve lojman olarak yaptırılmış ve 1949 yılında ilkokul olarak eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 2009 Eylül ayında yeni yaptırılan binada eğitim -öğretime başlamıştır ![]() Yeni binamızda eğitim öğretime devam edilmektedir ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitimi’nin amaçları ışığında;dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek,erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün,etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır ![]() VİZYONUMUZ 21 ![]() ![]() ![]() ![]() Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (258) 267 10 02 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://guzelkoymehmettunc ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 355885@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok |
![]() |
![]() |
|