![]() |
Seninle Yaşlanmak İstiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Seninle Yaşlanmak İstiyorumSENİNLE YAŞLANMAK İSTİYORUM Seneler Geçsin,Sen Beni bil ben seni bileyim istiyorum ![]() Benim olduğun kadar dostlarının,Dostlarının olduğun kadar benim ol istiyorum ![]() Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım ![]() Yaşayalım ki,Öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı ![]() Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız ![]() Sen çok dertlenip,içip arkadaşlarınla eve gelmelisin ![]() Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız ![]() Öyle ki,yalnız sıkılmak sıkmalı bizi ![]() Yaşayalım ki,paramız olunca sevinelim ![]() Güzel günlerimizi,evimizde,bir şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız ![]() Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek… ![]() Böylece yaşamalıyız işte ![]() Sonra çocuklarımız olmalı, Düşünsene senin ve benim olan bir canlı ![]() Geceleri ağladıkça sırasıyla susturmalıyız ![]() Sen arada mızıkçılık yapmalısın ![]() Ve ben söylenerek sıranı almalıyım ![]() Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, Söylenerek yumurta kırmalısın ![]() Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız ![]() Zaman su gibi akıp giderken,Herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı ![]() Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden ![]() Mutluda olsa,Kötüde olsa,Yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalıI ![]() Saçlara düşünce yada gidince aklar, Çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden ![]() Kavgasız,Her sabah cinayetle uyanılmayan,Sessiz bir yere gitmeliyiz ![]() Geceleri balkonda denizi seyredip,Sandalyelerimizde sallanmalıyız ![]() Eve gelip benden kahve istemelisin ![]() Çocuklar gelmeli ziyaretimize, Geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız ![]() Öyle sevmelisin ki beni,Bu yazdıklarım korkutmamalı seni, Tebessümler açtırmalı yüzünde ![]() Birgün bu hayatı bırakıp giderken, Sadece mutluluk olmalı yüzümüzde Birbirimiz sevmenin gururu olmalı “HERŞEYDE”… ![]() ![]() CAN YÜCEL…
|