Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gümüş, hakkında, ile, sivilce, suyu, tedavisi

Gümüş Suyu İle Sivilce Tedavisi Hakkında

Eski 10-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

kuzenimde yoğun bir şekilde cildinde sivilce ve akne vardı 20 gün kadar gümüş suyu adında bir sıvı kullandı ve 20 gün içerisinde ciltte sivilceden lekeden eser kalmadı acaba başka kullananlar varmı? kuzenim de herhangi bir yan etki olmadı ama bend eolurmu yada gümüş suyunun yan etkisi olma ihtimali varmı? ona bir doktor tavsiye etmiş yan etkisi yok demiş ama ben emin olmak istemeden almak istemedim fiyatıda baya pahalı öğrenci olunca 75 ye buldum ama bana çok geldi bunun hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen acil cevap bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-19-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yazınızı gördüm biraz nette gezindim, sağlıklı bir bilgi edinmeniz için link vereyim sitede uzman doktor var sanırım,

http://gumus-suyucom/gumus-suyuaspunun_Yararlari

Bir konusunu alıntı yapayım

1-) Sivilceler 2-) Sorunlu Benler 3-) Açık Yaralar 4-) Ayak Mantarları 5-) Sedef Hastalığı 6-) Uçuklar (herpes) 7-) Bademcik İltihabı 8-) Grip 9-) Soğuk Algınlığı 10-) Diş Ağrısı, Diş Kanaması ve Çürükler 11-) Ağız Enfeksiyonları ve Diş İltihapları 12-) Göz Enfeksiyonları 13-) Diğer Enfeksiyonlar 14-) Sistit 15-) Romatizmal Hastalıklar 16-) Eklem Ağrıları 17-) Diabet (Şeker) 18-) Ağız Kokusu 19-) Akciğer İltihabı 20-) Sinüzit 21-) Ağız Pamukçuğu 22-) Her Türlü Yanık 23-) İsilik 24-) İdrar Yolu İltihabı 25-) Rahim İltihabı 26-) Genital Mantarlar 27-) Yumurtalık İltihabı 28-) Prostat 29-) Kesik ve Açık Yaralar 30-) Temre 31-) Cilt Alerjileri 32-) Kulak-Burun-Boğaz İltihapları 33-) Göz Kapağı Enfeksiyonu 34-) Çıbanlar 35-) Güneş Çarpması 36-) Kızamık 37-) Kabakulak 38-) Sivrisinek ve Arı sokmaları 39-) Kene vb Isırmaları 40-) Saç Dökülmeleri 41-) Kemoterapi Sonrası Bağışıklık Sistemini Desteklemede 42-) Kanser, AİDS terapilerinde Destek Unsuru Olarak 43-) Açık yaralar 44-) Ülser ve Gastrit 45-) Bağırsak Rahatsızlıkları ve Hazımsızlık 46-) İshal 47-) Hepatit 48-) Siroz 49-) Verem 50-) Parazit ve Asalaklar 51-) Kuş Gribi ve Sars terapisi 52-) Ahır ve Kümes Hayvanlarının Hastalıklarına karşı etkin olarak kullanılmaktadır

“Gümüş Suyu” bir ilaç değildir Tamamen doğal bir terkip olup, yan etkisi olmadığı için herkesçe kullanılabilir “Gümüş Suyu” kullanıldığı sürece; sarımsak ve alkolden uzak durulmalıdır Pyramed Bio Enerji Merkezi’nde son derece steril bir ortamda hazırlanan “ Gümüş Suyu”; şişelenerek satılmaktadır UV ışınlarından korunan ve ışıkla teması engellenerek, karanlık ve serin ortamda muhafaza edilen “Gümüş Suyu”nun dayanma süresi 3 aydır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-19-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

çok teşekkür ederim bende gördüm o siteyi arama yaparken ama emin olmadan almak istememiştim şu an 2 gündür kullanıyorum iri sicilcelerde gözle görülür bir iyileşme var doktor 10 gün sonra tümü yok olur dedi inşallah öyle olur 2 gün için oldukça etkili geldi daha önce bir sürü hap vs kulandım ama hiç faydası olmadı bu çok farklı bişey ve nasıl bu kadar hızlı etki ediyor anlamış değilim sonuçları buradan yazarım merak eden olursa inşallah bu son olur kurtulurum şu illetten

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-19-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar benim sivilce sorunum vardı yüzümün her yeri sivilceydi Denemediğim ilaç kalmadı eczanede özel bir karışım bile yaptırdım işe yaramadı Doktoruma başvurdum oda bana gümüş suyunu önerdi İlk önce şiva market denilen bir yerden aldım adamlar kazıkladı beni ufacık bir şişeye dünyanın parasını aldılar wwwgumus-suyucom denilen bir sitede gördüm şok oldum neredeyse 1 lt gümüş suyu aynı fiyattı ve türkiyede üretimini yapan tek firmaymış sağolsunlar ilgilendiler benimle nasıl kullanacağımı anlatılar şu anda yüzümde sivilce lekesi bile kalmadı Arkadaşlar avrupada çok yaygın bir ilaç bu yan etkisi 0 doğal bir ilac 1000 derde deva şiddetle tavsiye ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-19-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar ben çözümü neoxin acmider isimli üründen buldum içeriği birkisel ve içten tedavi ediyor şimdiye kadar denemediğim kürler kremler kalmadı hiç biri kesin çözüm değil bir kaç haftadır kullanıyorum neoxin acmider i kızarıklıklarım ve sivilcelerim geçmeye başladı herhangi bir yan etkiside olmadı güvenle kullanabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-19-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

gümüş suyu benim gercekten favorimdirtavsiye ederim,sadece sivilcelere değil, ne zman hastalansam içerim gümüş suyu,herzaman bulunur bir kenarda, ben wwwbitkisel-marketnet sitesinden aldım,hemen yolladılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-19-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

ben bir kimyager ile tanıştım bana 1 lt gümüş suyunu 50 tl ye verdi 25 ppm olanını isterseniz size yardımcı olurum

AHMET

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-19-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

slm arkadaslr bnde arastrmalara gore yaptım ve sıpars verdım 25 lıkden bnde unı ogrencıyım banada bıras pahalı geldı banada yardmcı olursanız cok sewınırm gerckten sıvılcelerden artık bunaldım bnmde kullanmadıgm hıcbısey kalmadı acaba kac gunde etkı yapar yan etkısı varmı bıde?tesekkurler sımdıden arkadslr

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-19-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

ne oldu canım sonuç nasıl?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com