![]() |
Gümüş Suyu İle Sivilce Tedavisi Hakkında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüş Suyu İle Sivilce Tedavisi Hakkındakuzenimde yoğun bir şekilde cildinde sivilce ve akne vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüş Suyu İle Sivilce Tedavisi HakkındaYazınızı gördüm biraz nette gezindim, sağlıklı bir bilgi edinmeniz için link vereyim sitede uzman doktor var sanırım, http://gumus-suyu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir konusunu alıntı yapayım ![]() ![]() 1-) Sivilceler 2-) Sorunlu Benler 3-) Açık Yaralar 4-) Ayak Mantarları 5-) Sedef Hastalığı 6-) Uçuklar (herpes) 7-) Bademcik İltihabı 8-) Grip 9-) Soğuk Algınlığı 10-) Diş Ağrısı, Diş Kanaması ve Çürükler 11-) Ağız Enfeksiyonları ve Diş İltihapları 12-) Göz Enfeksiyonları 13-) Diğer Enfeksiyonlar 14-) Sistit 15-) Romatizmal Hastalıklar 16-) Eklem Ağrıları 17-) Diabet (Şeker) 18-) Ağız Kokusu 19-) Akciğer İltihabı 20-) Sinüzit 21-) Ağız Pamukçuğu 22-) Her Türlü Yanık 23-) İsilik 24-) İdrar Yolu İltihabı 25-) Rahim İltihabı 26-) Genital Mantarlar 27-) Yumurtalık İltihabı 28-) Prostat 29-) Kesik ve Açık Yaralar 30-) Temre 31-) Cilt Alerjileri 32-) Kulak-Burun-Boğaz İltihapları 33-) Göz Kapağı Enfeksiyonu 34-) Çıbanlar 35-) Güneş Çarpması 36-) Kızamık 37-) Kabakulak 38-) Sivrisinek ve Arı sokmaları 39-) Kene vb ![]() ![]() “Gümüş Suyu” bir ilaç değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüş Suyu İle Sivilce Tedavisi Hakkındaçok teşekkür ederim bende gördüm o siteyi arama yaparken ama emin olmadan almak istememiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüş Suyu İle Sivilce Tedavisi HakkındaArkadaşlar benim sivilce sorunum vardı yüzümün her yeri sivilceydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüş Suyu İle Sivilce Tedavisi Hakkındaarkadaşlar ben çözümü neoxin acmider isimli üründen buldum içeriği birkisel ve içten tedavi ediyor şimdiye kadar denemediğim kürler kremler kalmadı hiç biri kesin çözüm değil bir kaç haftadır kullanıyorum neoxin acmider i kızarıklıklarım ve sivilcelerim geçmeye başladı herhangi bir yan etkiside olmadı güvenle kullanabilirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüş Suyu İle Sivilce Tedavisi Hakkındagümüş suyu benim gercekten favorimdir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüş Suyu İle Sivilce Tedavisi Hakkındaben bir kimyager ile tanıştım bana 1 lt gümüş suyunu 50 tl ye verdi 25 ppm olanını isterseniz size yardımcı olurum AHMET |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüş Suyu İle Sivilce Tedavisi Hakkındaslm arkadaslr bnde arastrmalara gore yaptım ve sıpars verdım 25 lıkden bnde unı ogrencıyım banada bıras pahalı geldı banada yardmcı olursanız cok sewınırm gerckten sıvılcelerden artık bunaldım bnmde kullanmadıgm hıcbısey kalmadı acaba kac gunde etkı yapar yan etkısı varmı bıde?tesekkurler sımdıden arkadslr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüş Suyu İle Sivilce Tedavisi Hakkındane oldu canım sonuç nasıl? |
![]() |
![]() |