![]() |
Sevgilinin Gidişi Gibi... |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Sevgilinin Gidişi Gibi...SONBAHAR geldi mi surat asarım ![]() ![]() ![]() Durup dururken benim canım sıkılır, hüzünlü ve erken bir ayrılışın öyküsüdür sanki bu mevsim ![]() Doğanın küsüp de, pılı pırtısını toplayıp bizi terk edişi gibi gelir bana bu günler ![]() ![]() ![]() Bir sevgilinin gidişi gibi ![]() ![]() ![]() Alıp götürülen bir mutlu fotoğrafın duvarda boş kalan yeri tıpkı; kabak çiçeklerinin bahçe duvarında bıraktığı iz ![]() ![]() ![]() Söğüt ağacının yaprakları alıp başlarını yola çıkarlar peş peşe, kaldırım taşlarından aşağıya doğru ![]() ![]() ![]() Bir an peşlerinden koşup gitmek gelir içimden: "Gitmeseniz ![]() ![]() ![]() * Güneş; fersiz yanağını kapının pervazına dayayıp eşikten son kez bakan sevgili gibi, solgun ![]() ![]() ![]() Kimi zaman bir beyaz bulut yüzünü örter ve mendil gibi yanağını siler güneşin ![]() İşte; birazdan tane tane inen, gözyaşı damlaları sevgilinin ![]() ![]() ![]() Sarı güller çoktan gitti ![]() ![]() ![]() Bir kuru yaprak buldum sadece; arkasında bir küçük anı bırakmış gibi saksıdaki menekşe çiçekleri ![]() ![]() ![]() Evet, evet ![]() ![]() ![]() Bu, sevgilinin gidişi gibi ![]() ![]() ![]() * Nedense her sene bu mevsimde çekip giderler, kaç gündür çatının pervazlarında kumruları arıyor gözüm ![]() ![]() ![]() Yoklar ![]() ![]() ![]() Göçmen kuşlar da gitti ![]() ![]() ![]() Gördüm, evimizin üzerinden uçtular ![]() ![]() ![]() Sıcak günlerden, radyo sesi gelen açık pencerelerden, sulanan toprak kokularından, şen serçe cıvıltılarından, yere kadar sarkmış elma dallarından, o küçük geveze çalıkuşundan eser yok ![]() ![]() ![]() Yerinde yok hiçbiri ![]() ![]() ![]() Bu sonbaharların içinde ne çok hüzün ve ayrılık var ![]() ![]() ![]() Sevgilinin gidişi gibi ![]() ![]() ![]() BEKİR COŞKUN |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sevgilinin Gidişi Gibi... |
![]() |
![]() |
#2 |
b@ron
|
![]() Cevap : Sevgilinin Gidişi Gibi...Bu sonbaharların içinde ne çok hüzün ve ayrılık var ![]() ![]() ![]() Teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|