![]() |
Testi Cevaplayın Saç Stilinizi Bulun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Testi Cevaplayın Saç Stilinizi BulunTesti Cevaplayın Saç Stilinizi Bulun 1-Saçlarınızı kurutmadan evden cıktınız zamanlar oluyormu? a) asla b) evet c) hafta sonları 2-Favori saç ürününüz size göre aşağıdakilerin hangisidir? a)kremli şampuan b)fön makinesi c)pahalı saç ürünleri 3-sabahları saçınıza şekil vermek için hangi ürünleri kullanıyorsunuz? a)krem ve saç spreyi b)jöle c)yıkayıp çıkıyorum 4-kuaförünüze hangi sıklıkta gidiyorsunuz? a)4-6 haftada bir b)2-3 haftada bir c)yılda bir kez saç kestirmek için 5-favori saç modeliniz hangisidir? a)dalgalı saçlar b)değişik aksesuarlı saçlar c)toplu saçlar 6)saçlarınızda en son nasıl bir değişiklik yaptınız? a)evde saçlarımı boyamaya çalıştım b)farklı bir saç toplama stili denedim c)fön cektim ![]() 1-a=1 b=3 c=2 2-a=3 b=1 c=2 3-a=1 b=2 c=3 4-a=2 b=3 c=1 5-a=1 b=2 c=3 6-a=1 b=3 c=2 Sonuç 5-8 puan arası=saçlarınızın bakımıyla çok fazla ilgileniyorsunuz ![]() ![]() 9-12 puan arası=saç bakımına özen gösteriyorsunuz,ayna karşısında fazla zaman gecirmesenizde yinede bakımlısınız,at kuyruğunuza taşlı tokalar takın ![]() 13-15 puan arası=saç bakımınızla fazla ilgilenmiyorsunuzi,farklı şekiller denemekten hoşlanıyorsunuz,size hangi modelin yakıştığını iyi biliyorsunuz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Testi Cevaplayın Saç Stilinizi Bulunİşte bana çıkan sonuç (: 9-12 puan arası=saç bakımına özen gösteriyorsunuz,ayna karşısında fazla zaman gecirmesenizde yinede bakımlısınız,at kuyruğunuza taşlı tokalar takın Paylaşım için teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Testi Cevaplayın Saç Stilinizi Bulunbana da bu çıktı: 13-15 puan arası=saç bakımınızla fazla ilgilenmiyorsunuzi,farklı şekiller denemekten hoşlanıyorsunuz,size hangi modelin yakıştığını iyi biliyorsunuz saolll |
![]() |
![]() |
|