![]() |
Gelecek Cumaya Kadar |
![]() |
![]() |
#1 |
bukett
|
![]() Gelecek Cumaya Kadar![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver ![]() Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç ![]() ![]() Muhammed Aleyhisselam dostum var ![]() ![]() ![]() ![]() Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana ![]() ![]() Cuma gibi günümüz var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat ![]() ![]() ![]() Bugün Cuma günüdür ![]() ![]() ![]() Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek ![]() ![]() Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana ![]() ![]() ![]() Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle ![]() Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim ![]() Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet ![]() ![]() ![]() ![]() Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya ![]() Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana ![]() ![]() İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle ![]() Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah ![]() ![]() Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım ![]() ![]() Amin ![]()
![]() |
Cevap : Gelecek Cumaya Kadar |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Gelecek Cumaya KadarAllahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım ![]() ![]() Amin ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|